Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot Toys BVS:DOJ 1/6 Wonder Woman Collectible Figure

睇嚟正義聯盟上埋都未派,HT 好嘢!
可能無人得閒招呼DC, 生產線都俾哂Marvel同Star Wars
不過最重要係, 點雕都雕唔到個樣, 點出街呀
heewing 發表於 13-3-2017 12:39 AM
要出貨了?! from JC's FB

希望係!!!好期待呀!!!
等到頸都長
I expect for other design of Wonder woman.
個樣好似都係無執過
新版唔出住??
fakiller 發表於 14-3-2017 06:34 AM
個樣好似都係無執過

張圖PS左都睇得到無執過?
果然係高高手
第二隻有無執過才是問題!
個樣真係似無咩點改, 咁個人電影都應該係用返呢個頭雕
唔係等咁耐做乜...
HT終於開發包膠女素體,你估吾會loop幾次用到盡? 個人戰有個金色短裙束頭look必出,分分鐘出個限定golden age 版,新演員加vintage衫
個辦個樣真係唔得,三白眼發青光,真心寧願佢好似1:1果個,雖則唔似但起碼是美人
好在呢隻一定好多機會,往後仲有最少兩套電影
Wonder woman ans scarlet witch are alike.
點解大家都淨係focus個頭?個頭同之前個辦一樣都算,
或者暫時睇完filter相睇唔出改善在哪,明白,
但留意下個身,同之前一貫所有官圖、玩具展實物辦完全一樣動作,
連動作都完全一樣時會唔會代表個素體最後近乎零可動,
連打開少少做個蟹手、遞高少少都唔得所以先可能同之前完全一樣?
我個人對HT第一次開發全包膠素體好擔心⋯
chshting 發表於 16-3-2017 11:51 PM
點解大家都淨係focus個頭?個頭同之前個辦一樣都算,
或者暫時睇完filter相睇唔出改善在哪,明白,
但留意 ...

wow, ching 一講又好似没見過有pose 相……