Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot Toys BVS:DOJ 1/6 Wonder Woman Collectible Figure

其實未睇前都話套戲差,可能有晒心理準備,睇完後又OK喎,冇其他人講到咁差!
bigtomm 發表於 27-3-2016 04:12 AM
今回batman人車都好power. 太雞又點做鐵三角呢

唔知係米真人打電腦動畫人形唔係咁易做, 真是無邊套戲 ...

超人宿敵俾蝙蝠俠殺?
我諗如果係咁一定大把人插
stockholder 發表於 26-3-2016 12:28 PM
Batman v Superman Dawn of Justice tech manual. 不用買,我明天再uploaD
http://www.amazon.com/gp/aw ...

感謝 stockholder !!! thank you for sharing photos ~ can't wait for it.

不用謝。已upload 在同區的另一batman 及superman 集中討論post  發表於 27-3-2016 05:47 PM

淨係講劇情,我覺得係TVB膠劇水準,不過廢事在此劇透
之前咁多人話唔好睇, 我琴日睇完,都係果句,各花入各眼, 我就覺得仲好睇過復仇者2喇.

套戲收貨啦....第一集要講古 點都要時間 而我就唔覺得頭段好悶,一次錶都無望過

有無人覺得Lex 個造型好似 占基利....

另外又一城個預訂好冷清係米又黎等蟹貨先出手XD
有冇人知又—城counter收幾點
我個人覺得,復仇1,2 加埋都吾夠 BvS 好睇
點解H T出D女女點都唔似番個角色個樣?係咪版權問題?定人的問題?:*
toys991 發表於 29-3-2016 01:37 AM
我個人覺得,復仇1,2 加埋都吾夠 BvS 好睇

我都覺得幾好睇  ... ..  :handshake:
chihochan98 發表於 28-3-2016 12:04 PM
淨係講劇情,我覺得係TVB膠劇水準,不過廢事在此劇透

agree                         /
我就覺得幾好睇, 冇影評講得咁差. WW出場果下都幾型, 搞到我有D想訂隻HT...不過冇斗篷就唔訂lu, WW solo果套戲睇下有冇先
hoho10120998 發表於 28-3-2016 03:19 PM
套戲收貨啦....第一集要講古 點都要時間 而我就唔覺得頭段好悶,一次錶都無望過

有無人覺得Lex 個造型好 ...

無人訂何来有蟹
師兄,今日訂多人嗎?
stockholder 發表於 26-3-2016 10:43 AM
Batman v superman tech manual

謝謝美圖,真係好靚女。HT果隻個人覺得面相ok, 不過無左份英氣。1516中。

You are welcome!  發表於 29-3-2016 08:03 PM