Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot Toys BVS:DOJ 1/6 Wonder Woman Collectible Figure

heewing 發表於 29-3-2016 10:28 PM
唔知係咪大家都抱觀望態度, 沒咩人訂

又有可能,師兄們之前已在又一城訂哂!小弟要星期六日才過開去訂。
JAYLAU2024 發表於 29-3-2016 02:54 AM
點解H T出D女女點都唔似番個角色個樣?係咪版權問題?定人的問題?

1.0, 2.0, 2.5, 3.0, 3.5, 4.0, 4.25, 4.5, 4.75, 5.0 and so on :x
heewing 發表於 30-3-2016 12:52 AM
都唔係0既.....起碼BW係2.0最靚....除非新版改頭雕....SW1.0亦收貨有餘....除非新版頭雕有大變動(好&#220 ...

完全同意~~
只KEEP 了2.0~~~
多謝HT...  

如果唔係Day 1得VIP去又一城先有得訂,我可能一時衝動走去訂左...

如果唔係nonVIP頭幾日去又一城先有得訂,我可能又行過信和一時衝動訂左...

諗清諗楚,個人都係等Wonder Woman獨立movie版...  希望多件袍...

我其實覺得隻野OK的,已經似過Black Widow :shy:
civil war 4月上了,今次 HT 是不是不做宣傳展了?!
呂品器 發表於 30-3-2016 01:59 PM
多謝HT...  

如果唔係Day 1得VIP去又一城先有得訂,我可能一時衝動走去訂左...

係一個美女,但是另一個人,所以現在我連BW都無訂了。
2littlemoney 發表於 30-3-2016 05:12 PM
civil war 4月上了,今次 HT 是不是不做宣傳展了?!

呢個可以放心一定會做, 不過起碼等完左BVS show
numan123 發表於 23-3-2016 12:48 PM
1:1其實都唔似本人,但個樣靚過真人....

Actually 1:1 version looks more like Ayelet Zurer in Angels and Demons...
taylortoy01 發表於 29-3-2016 05:43 PM
無人訂何来有蟹

好多人係覺得唔訂會有蟹貨執嫁....
正常人既思維 我地異類唔會明, {:1_374:}

................... 12670527_251424698530328_8866467074381120322_n.jpg

好 明年就入少女戴安娜 :73:
Brucemix 發表於 31-3-2016 09:11 AM
Actually 1:1 version looks more like Ayelet Zurer in Angels and Demons...

有同感, 1:1 根本就唔係GAL , 個樣係唔錯但就完全唔似

qoakzm 發表於 28-3-2016 02:47 PM
之前咁多人話唔好睇, 我琴日睇完,都係果句,各花入各眼, 我就覺得仲好睇過復仇者2喇.

同感整體吾錯,好睇過復仇次次打爛個城市…雖然呢套後面都係
heewing 發表於 2-4-2016 01:38 AM
神奇女俠的少女時代.....淋水工作人員應該開心死....

係海邊套衫應該要性感D...:he:
出於好奇,hottoys慣例會否有底褲,還是真空赤裸下体?不好意思,無恶意