Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot Toys BVS:DOJ 1/6 Wonder Woman Collectible Figure

SPICYMAN 發表於 2-4-2016 04:08 PM
出於好奇,hottoys慣例會否有底褲,還是真空赤裸下体?不好意思,無恶意

侯活有癖好,D女 吾著底褲
SPICYMAN 發表於 2-4-2016 04:08 PM
出於好奇,hottoys慣例會否有底褲,還是真空赤裸下体?不好意思,無恶意

通常唔會有...ht冇預d玩家玩得咁變態玩除底褲:x

如果得, 您會開條坑嗎?
wing1123 發表於 2-4-2016 05:08 PM
通常唔會有...ht冇預d玩家玩得咁變態玩除底褲

:46::46::46:                        
自己要求多點,希望ht可再執多小小就好咯,真係唔似,眼鼻嘴都差太多,不過都算靚女頭雕以ht出開的女性來講。。。  

方眼變圓眼咀唇起角又變圓 眼神應該是有點兇 唔係三白眼 淑女變埋娃娃臉 咁都話似 無野下話 女性頭雕真係咁難造得好?
完全兩個樣來 頭鵰師去哂邊
mankind 發表於 3-4-2016 11:59 PM
自己要求多點,希望ht可再執多小小就好咯,真係唔似,眼鼻嘴都差太多,不過都算靚女頭雕以ht出開的女性來講 ...

幫大慳錢,我已經有5隻
Lawchee 發表於 5-4-2016 11:54 AM
幫大慳錢,我已經有5隻

幫大家慳錢,我有5隻等找數, 新女巫及鐵甲人要看版再決定。
各位師兄,禽日我去左"迅禾"20樓睇實版,本來想訂但睇到"格勒底"好似痴實活動範圍成疑,所以想請教各位意見!
zegus 發表於 5-4-2016 04:26 PM
各位師兄,禽日我去左"迅禾"20樓睇實版,本來想訂但睇到"格勒底"好似痴實活動範圍成疑,所以想請教各位意見!

我訂前問左職員同一問題, 格靳底係連死個背脊, 一如以往, 佢地話尼隻DISPLAY只係版, 未係FINAL PRODUCT, 但佢地話最尾產品膊頭係有活動能力同埋包膠. 訂唔訂, 主要睇閣下信唔信HT, 亦有類似ANTMAN 面罩事件, 冇人敢寫包單...
小志強 發表於 5-4-2016 05:21 PM
我訂前問左職員同一問題, 格靳底係連死個背脊, 一如以往, 佢地話尼隻DISPLAY只係版, 未係FINAL PRODUCT,  ...

明白,謝謝!
有師兄話等WW自己套獨立電影出先買,但我怕到WW會由短裙變最經典既泳衣裝!
就快一年啦!出未呀?
dc wonder woman statue 今日已返貨。
eded0817 發表於 3-3-2017 03:48 PM
就快一年啦!出未呀?

話就話第3季, daredevil doc strange RogueOne mk46 wmiii通通第3季.