Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 清倉。。。。。。

我全部加埋都無五萬:34:
同倉告別{:1_377:}
其實玩具真係保值的,只要你的品味同市場一致的話
真系经典的一句话。。。不过停落好似买股票嘅经验...

師兄的決心真令人佩服:handshake:,我都有個倉,就係我個書房…現在已經放滿玩具,只剩一條出入的路…:56:我都想光復返間房…但每次清完一推,不知為何,又會買回一堆:ice:,有些舊野又吾捨得賣…都吾知幾時可以見返幅牆:49:
kingokwww 發表於 16-3-2016 10:36 AM
師兄的決心真令人佩服,我都有個倉,就係我個書房…現在已經放滿玩具,只剩一條出入的路… ...

我都想光
發人深醒的POST........好帖,真係好多師兄都有共鳴........
我也係時候準備賣一些不喜歡的系列啦!
tolete 發表於 26-3-2016 12:48 PM
我也係時候準備賣一些不喜歡的系列啦!

死火,我所有野都掉曬盒, 唔值沽出
我都開始唔砌模型,賣得就賣又可回血又多咗空間!:DD
csysimon 發表於 31-3-2016 02:11 PM
死火,我所有野都掉曬盒, 唔值沽出

係啊,冇盒價錢比較低,同冇人吼〔/color]
tolete 發表於 31-3-2016 09:16 PM
係啊,冇盒價錢比較低,同冇人吼〔/color]

買左全部DISPLAY出黎算
玩具跌價之時,當然係襯平入貨啦
恭喜師兄,其實玩玩具租倉,覺得好憨居
moonshy 發表於 2-4-2016 05:45 PM
恭喜師兄,其實玩玩具租倉,覺得好憨居

都冇錯…但係,家家有本難念的經:o之前所有玩具都放屋企…又有露台,不過…老太后一句。。。<嚴禁噴油>:sad:
再得到皇后體諒及支持,決定租倉(工業大&#21414;),直接在倉玩餐飽:p
完全同意交收真係好麻煩,幾年前一次過&#25598;回收店放shf及12吋公仔,都賣左三萬元,係就係無拍賣價咁高,但可以一次清過百盒玩具,節省左百幾次交收時間。