Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] Darknight報告Dark Knight: 又一城Dawn of Justice Batman展

winghaha 發表於 5-3-2016 06:05 PM
好明顯神奇女俠好看過超人同batman

係. 超人同BATMAN無嘜新意. BATMAN甚至反樸歸真左.

WW少見多愛
真的堅正喎!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kkkso04010 發表於 5-3-2016 10:47 AM
Wonder Woman 係現場睇真係好正,希望會出1:6,如有即訂

有1:6變相就會唔同左樣~~hahahaha
點解舊果隻超人要整都成13吋高呢...搞亂晒d比例...
do i still need to queue up to get into the HT shop in festival walk today?
2littlemoney 發表於 6-3-2016 02:32 PM
do i still need to queue up to get into the HT shop in festival walk today?

星期日喎.... 我都係等到平日下晏先再出動.
第一日去排左三個鐘,入到去又要即刻排 counter 訂黑 batman, 訂完又唔比入番去,結果個版都冇睇到!
現場直擊!而家冇乜人,只要排 5分鐘就入到去!
今日去,買左batman vs superman個set cosbaby
其實買個時諗左好耐,要6人裝個set隻bataman先可以著燈,但我又鐘意兩人set個set多d:no:
謝謝靚相!1比1神奇女俠奇毒無比,屋企丟個櫃都要入佢(王老五話)
想買armored batman匙扣但又無晒, 問幾時返貨又話唔知, 而且講明返左貨都唔會有任何通知添, 真係呢...:oh:
Thanks for sharing !:46:

welcome~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  發表於 7-3-2016 11:41 PM
超正,做到好迫真。

好毒~~~~~~~~!  發表於 7-3-2016 11:43 PM
2littlemoney 發表於 6-3-2016 04:42 PM
第一日去排左三個鐘,入到去又要即刻排 counter 訂黑 batman, 訂完又唔比入番去,結果個版都冇睇到!

3粒鐘??? 幾點開始排呢?
2littlemoney 發表於 6-3-2016 06:10 PM
現場直擊!而家冇乜人,只要排 5分鐘就入到去!

正! 我聽日去! 唔鬼逼