Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] Darknight報告Dark Knight: 又一城Dawn of Justice Batman展

hongkongdisney 發表於 17-3-2016 05:20 PM
師兄係排隊家係vip
vip係咪要入會比會費?

我係會員. 當年好似買夠8隻可以入會, 佢TDK, iron man, terminator(都是我喜歡的系列) 差不多同一時期出, 因此好易就夠數, 好彩地做了會員. (不過當年其實所謂的9折其實都無咩"福利")

直到現在都唔需要會費, 不過將來就唔知了.
唔知會不會繼續租又一城做埋 civil war promotion 呢? civil war 4月上!
請問有人知道隻BATMAN杯番左貨未? 去左幾次都話未知幾時番貨 THANKS
2littlemoney 發表於 19-3-2016 05:07 PM
唔知會不會繼續租又一城做埋 civil war promotion 呢? civil war 4月上!

希望去番希慎,就腳D:ice:

我反而想係返又一城搞. 因為以"大堂"空間來講, 又一城大好多. 就算要排隊都無咁辛苦同唔會阻到附近的出入口/店舖. 但希慎果個設計根本唔預太多人停留. 上次AV2擺完個booth同展覽基本上已經無咩位比其他人行.

反而九龍塘近香港中心點喎...

不過對港島師兄係遠左. 但我沙田友過去希慎都幾次啦~ 將就下
cosbaby翻咗batmobile