Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] Darknight報告Dark Knight: 又一城Dawn of Justice Batman展

hongkongdisney 發表於 6-3-2016 07:01 PM
今日去,買左batman vs superman個set cosbaby
其實買個時諗左好耐,要6人裝個set隻bataman先可以著燈,但我 ...

買曬佢~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ilove12inch 發表於 6-3-2016 07:35 PM
謝謝靚相!1比1神奇女俠奇毒無比,屋企丟個櫃都要入佢(王老五話)

如果出情趣WW 可以"自用"大把師兄會入呢!

唔只放係度重用得添. 一舉兩得.
Squall 發表於 7-3-2016 10:34 AM
想買armored batman匙扣但又無晒, 問幾時返貨又話唔知, 而且講明返左貨都唔會有任何通知添, 真係呢...

佢地做唔長, 可能重係散工, 味愛理不理囉.
darknight 發表於 7-3-2016 10:48 PM
買曬佢~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

其實有D想訂,裝甲BATMAN
但D人話HOTTOYS個隻細節其實做得唔太似
同埋我比較鐘意特別版個隻,可憎唔係VIP:cool:
hongkongdisney 發表於 13-3-2016 09:23 PM
同埋我比較鐘意特別版個隻,可憎唔係VIP ...

they are exactly the same, except the paint work.
you can  get the chrome version from yahoo auction if you still
prefer it over the original version.
hongkongdisney 發表於 13-3-2016 09:23 PM
同埋我比較鐘意特別版個隻,可憎唔係VIP ...

我2隻都有訂, 我望過sample又覺得OK所以照訂. balck chrome版有得訂就照訂o左先無壞咁啦. 如無意外2隻都會keep, 如果有朋友想要black chrome版都可以讓比佢, 不過就唔會用來"放" 啦.
jeffloh 發表於 14-3-2016 02:08 PM
我2隻都有訂, 我望過sample又覺得OK所以照訂. balck chrome版有得訂就照訂o左先無壞咁啦. 如無意外2隻都 ...

有米.... 我訂黑色就放棄原色了.  ....
darknight 發表於 14-3-2016 02:10 PM
有米.... 我訂黑色就放棄原色了.  ....

我都好耐無玩HT啦, 慳埋都唔少錢了, 再說訂都係$500, 未來半年都儲唔到千三蚊(講緊一個月儲2百幾蚊) 都做唔到, 就不如唔好玩figure了.
secret base 不嬲是有錢人玩意,身份象徵!
2littlemoney 發表於 14-3-2016 03:06 PM
secret base 不嬲是有錢人玩意,身份象徵!

有錢人嘜丫. 有米就玩1:1啦.

我都係影相當買左....................
jeffloh 發表於 14-3-2016 02:42 PM
我都好耐無玩HT啦, 慳埋都唔少錢了, 再說訂都係$500, 未來半年都儲唔到千三蚊(講緊一個月儲2百幾蚊) 都做 ...

我今年O既願望, 完曬啲單就同HT分手... 雖然講左幾年....
darknight 發表於 14-3-2016 07:49 PM
我今年O既願望, 完曬啲單就同HT分手... 雖然講左幾年....

個個都咁講。但有幾多個真係做到。:$
darknight 發表於 14-3-2016 07:49 PM

我今年要訂的都訂了~ 基本上一年一隻都OK. ironman我已經幾年都無玩了.
不過又唔係特登唔玩, 只係心態上改變, 唔再覺得HT值得買來玩. (加上等派貨等多幾次都等到心情冷卻晒)
stockholder 發表於 14-3-2016 08:06 PM
個個都咁講。但有幾多個真係做到。

貓大....

真心敬佩佢~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 所以我出年要淡出~ 轉玩模型.

省多啲錢
jeffloh 發表於 14-3-2016 08:47 PM
我今年要訂的都訂了~ 基本上一年一隻都OK. ironman我已經幾年都玩了.
不過又唔係特登唔玩, 只係心態上 ...

好忍倒手~~~~ 我都要學下~! 加油