Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 千值練 METAMOR-FORCE 超獸機神斷空我 ~ 鷹戰機(單體) ~

luciferdark 發表於 20-6-2016 10:56 AM
佢關節出得OK, 我俾錢無問題, 反正B記個邊SOC條線死左8成...

我都應該會入...佢出大size版仲好....我like大....:p
頂你!!!型到核爆{:1_221:}
最小的鷹頭都要1w5000日幣...
這買下來真是不敢想像...
而且我覺得千值練買這價格...那細緻度是不是有點太少...
薩波 發表於 20-6-2016 11:35 AM
其實唔明千記想㸃, 出第一隻, 之後改色特別版, 再跟住大size 又出過.. 咁你下次出新嘢,我地 ...

其實我都有被昆的同感, 唔係話改良唔好...改好D 唔好, 肯改總比B廠唔肯改好...
不過佢好似太快....隻斷空我出唔夠兩年....咁叫我們買第一版的人....情何以堪呢!!!

takeshi 發表於 20-6-2016 11:41 AM
我都應該會入...佢出大size版仲好....我like大....

太大我麻麻, 但對斷空我有愛, 硬食
其實三隻對比張圖已經預估到變完個頭都有半隻黑鷹人型咁大個

大家真係咁肯定會出埋其他三隻?

劇中鷹戰機基於設定問題其實都會有唔岩比例情況出現,係當時機械人動畫普遍既bug黎
lydiamomo0903 發表於 20-6-2016 12:13 PM
最小的鷹頭都要1w5000日幣...
這買下來真是不敢想像...
而且我覺得千值練買這價格...那細緻度是不是有點 ...

係囉...如果千記諗住出晒四隻仲可以大合體, 我就一早咁出省番之前斷空我的錢....留彈藥買呢套啦....真係有D 俾人搵笨的感覺....
Gainax 發表於 20-6-2016 12:16 PM
其實三隻對比張圖已經預估到變完個頭都有半隻黑鷹人型咁大個

大家真係咁肯定會出埋其他三隻?

其實我覺得應該吾會.:(

......大家罵得言之過早...

不過....

就算真係出我都吾覺有問題...Ironman 都出1/4,1/6...根本係兩條line....

邊有話一定要有大玩大....

型就型, 但點解都唔肯用透明機倉蓋既?
takeshi 發表於 20-6-2016 12:25 PM
其實我覺得應該吾會.

......大家罵得言之過早...

哈...唔係話有大玩大...係梗有一D 完美主義者, 見出得比之前更好、更仔細就想買遮....

其實以前啲玩具或超合金都會獨立出個大頭,當然如果賣個滿堂紅都有機會出埋其他三隻,肯出始終都係好事:$
咁貴都無透明駕駛倉蓋以至內籠就過份啲:angry:
我估千記會因應這隻鷹機的銷量才決定出唔出埋另外三隻....
如果千記出埋另外三隻...我估到時三隻機車型時真是會用可動的轆了....

透明駕駛倉蓋就未必....因為呢隻鷹機照大細應該都可以用透明件做倉蓋, 千記都唔用....
haha19880311 發表於 20-6-2016 12:32 PM
哈...唔係話有大玩大...係梗有一D 完美主義者, 見出得比之前更好、更仔細就想買遮....

師兄,根本講吾通,亦吾關甚麼完美主義者事

Sideshow出白兵,1/6出過,1/4, 1/1都出過,1/1更仔細啦,你會吾會入返1/1? 會吾會鬧點解要出隻1/6? 根本係兩批玩家

甘Bandai出PG, 買左MG又鬧?

Exact7ly  發表於 20-6-2016 03:45 PM
GOOD POINT!  發表於 20-6-2016 01:22 PM
haha19880311 發表於 20-6-2016 12:20 PM
係囉...如果千記諗住出晒四隻仲可以大合體, 我就一早咁出省番之前斷空我的錢....留彈藥買呢套啦....真係 ...

早買早享受啫!我而家都未捨得買.....
robotkelvin 發表於 20-6-2016 12:34 PM
其實以前啲玩具或超合金都會獨立出個大頭,當然如果賣個滿堂紅都有機會出埋其他三隻,肯出始終都係好 ...

同意!! 建議千記出好D...會多D人買...

斷估千記唔會賤到...出多個VER 3.0 是透明蓋+內籠+主角人偶 掛....

其實呢舖已經可以咁做架啦BOR...一次到位四隻加埋放大唔駛加件合到體的黑翼...
仲唔賣到滿堂紅...