Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 千值練 METAMOR-FORCE 超獸機神斷空我 ~ 鷹戰機(單體) ~

METAMOR-FORCE 超獣機神ダンクーガ イーグルファイター
メーカー 千値練
価格・発売日未定
【緊急告知!】
METAMOR-FORCE最新作!
3形態へ完全変形!詳細情報をお楽しみに!

無責任亂估:
1.) 純粹出番隻大小小ge鷹戰機襯番另外三隻
2.) 大隻版超獸機神, 因為同SIZE出改版, 點出都會俾人插到飛天, 不如重新出過....
借d易出ver 2? ???????????????????????
Ver 2 ...???????????????????????
stonekeung01 發表於 16-6-2016 10:05 PM
METAMOR-FORCE 超獣機神Ф⑦ヱみヮ ユみヲ&#12523 ...

係可以裝落隻舊斷空我度定獨立一隻美化大版?
唔系全部改版重新出過....:Q
似大隻版本,唔通又續隻出過隻大嘅?
真係出到爛…………
出隻放大版,全膠宴咁就過癮囉!:p
個人覺得係講緊從出 鷹戰機 再 加 effect parts (火炎) 令 佢有第 3 形態。

toykid 發表於 16-6-2016 10:03 PM
有無師兄知道咩野料?

出過隻改良版鷹戰機又可以合體又高可動我冇所謂, 我肯俾錢買呀!!
但係如果成隻斷空我出過改良版 或 大隻版, 我真係以後唔幫襯呢間公司!!!
即是當我們第一批客是白老鼠定咩呀? 第一版斷空我又唔係平!!!
請問邊度有更詳細的資料可以睇...改良左D咩? 人形、機形、可動、合體後是長什麼樣的? 謝謝!

另外其實鷹戰機的三個形態, 係咪戰機、人形同埋斷空我個頭?
請賜教!! 謝謝!

如果黑翼出過隻改良版, 可以唔用附加件同斷空我合體就更好!!
我即時再買多隻!!!
會唔會係將頭部鷹戰機細緻化重出?
由圖片我估計放大加細緻   size同象主體大:67:
合金版?...........