Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 千值練 METAMOR-FORCE 超獸機神斷空我 ~ 鷹戰機(單體) ~

tonyakc 發表於 20-6-2016 05:05 PM
其實睇佢變咗頭之後,如果有心玩大隻,除非係隻象設計著手,否則個頭應該不可動。

另外,前幾頁 ...

頭可以動啦....
師兄去玩過小隻的就知道了
基本上變形設計與小隻ㄧ樣,只是細緻度增加了
講真細黑譍3分1,又冇合金,又收9百幾,我咁鍾意都未必會買,仟值好以狼咗D,好以當買家羊估⋯⋯(個人感受):cool:
或者千記要提早釋出另外三隻的訊息先刺激到銷情……
龍星丸 發表於 20-6-2016 06:53 PM
最後呢隻鷹戰機係用來合體Q版斷空我!
咁所有問題都解決了!

Good idea!, 腳掌仍然正正常常,三個形態,二萬日元一隻,只係縮細隻象:p
紫月葵 發表於 20-6-2016 04:18 PM
當時出黑翼都冇標明可以"合體"(雖然係因為想慳番d版權問題同版權費),但最後都係有得合
所以話佢試水溫 ...

可能想睇下反應先,跟住限值練度出
出晒4隻玩合體真係勁癲,可能把斷空劍都成米長
真係唔係個個有位放
SET貴D就算生產量少D都有機會出到

DanielDaniel 發表於 20-6-2016 08:58 PM
可能想睇下反應先,跟住限值練度出
出晒4隻玩合體真係勁癲,可能把斷空劍都成米長
真係唔係個個有位放 ...

放心,一定有人一出宣傳圖就話必入,大讚靚呀比邊隻邊隻出得好呀之類^^"
沒合金,又這麼貴,我是不會買的
我今天見這斷空我 ~ 鷹戰機開訂, 雖然我同朋友持不同態度,佢就只儲頭,因空間問題,如果千記出手脚同身體的話,佢話不會買,但我不同意,有玩大合體, 喜愛玩具,越大越愛!:shy:
應該不可能出其餘四隻可以合體。如果真的做,差不多有成米高!咁好似太大,不太適合玩!
我都係淨係鍾意個頭:handshake:  其次就係大合體  獅虎象真係無愛   但係....個鵰頭可唔可以縮上少少....人型好激凸:no:
過兩年又出新version, 今次會否斷手先
另外之前細頭出得那麼差,原來早有…………
今次會斷翼,斷爪,再斷脚…,否則典叫我,空,斷…,脆皮∼
iamsamuel28 發表於 20-6-2016 11:23 PM
另外之前細頭出得那麼差,原來早有…………

合體個隻鷹咁樣衰, 過左唔夠一年整隻放大版,

呢間野D售銷手法真係好X奇怪........................:ice:
馬仔 發表於 21-6-2016 09:17 AM
合體個隻鷹咁樣衰, 過左唔夠一年整隻放大版,

呢間野D售銷手法真係好X奇怪........................:ic ...

人地見爛手合膠再版都咁多水魚,仲唔拿拿聲賺多次咩