Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot Toys Terminator Genisys 1/6th Endoskeleton collectible figure

老實人 發表於 24-2-2016 03:14 PM
I know now why u cry..but it something I can never do!呢句野正到!

呢句好似係第二集尾果段出現架喎係嘛?
老實人 發表於 24-2-2016 03:14 PM
I know now why u cry..but it something I can never do!呢句野正到!

唉..我都心大心細中..到底我應該買內戰隊長好丫..定呢幅骨好呢.HAHA
elliottlai 發表於 24-2-2016 03:23 PM

Yes!!所以唔止人物同故事正,連對白邊有得輸
taskmutli 發表於 24-2-2016 02:23 PM
可能t2實在太神話,所以引致之後既無力回天及再三突破!
t3特技可以接受,但套戲太短,而且用角好難入戲,
...

其實TG ending,阿諾upgrade到T-1000呢一個設定我都估到係「有啲嘢」,當初佢應承拍埋下一集之後就唔拍,所以我估計原本嘅構思應該係⋯下一集開頭都係佢飾演但係劇情故事會出現某些原因而令到佢要被迫變成另外一個外貌。咁就順理成章可以安排另外一位演員承接佢呢個角色。但係依家講乜都冇用⋯因為美國嘅票房一般令到電影公司有無限期擱置計劃⋯
新T-800 骨架,外型設計我接受到。但今次vip都要$1422⋯感覺係貴⋯
我情願唔好有可動手指,一來太容易有弄斷危險,二來好難hold到武器⋯儘管hold到但手指揸得好唔自然。之前我所有HT T骨型號都有keep!T-600人皮偽裝版本我最喜歡。

elliottlai 發表於 24-2-2016 03:23 PM

係,T2 ending佢對住少年John Conner所講。
elliottlai 發表於 24-2-2016 03:24 PM
唉..我都心大心細中..到底我應該買內戰隊長好丫..定呢幅骨好呢.HAHA

其實隊長都正正地!始終情意結行先!我都似個痴漢睇幅圖當擁有
alcalc 發表於 19-2-2016 02:56 PM
Not die-cast?

又電鍍又多 detail 位,千五已抵 deal! 如果是膠電鍍 mark 2 最小都二千樓上!
nwsl 發表於 24-2-2016 03:30 PM
其實TG ending,阿諾upgrade到T-1000呢一個設定我都估到係「有啲嘢」,當初佢應承拍埋下一集 ...

咁我就唔知喇...
連John Conner 都變埋奸角已經無咩野好玩,可能真係版權易手影響晒成套戲既發展!
btw, t600 我都好中意...而家屋企都有兩隻
老實人 發表於 24-2-2016 03:29 PM
Yes!!所以唔止人物同故事正,連對白邊有得輸

起伏位夠多,帶動figure 都可以一隻野擺n個動作....
吸睛
John 被天網洗腦,天綱仲有需要派t800回到過去,已經大獲全勝,我要求不算高,但john變奸真的接受唔到
jeffloh 發表於 24-2-2016 12:24 PM
你呢個講法應該唔成立. 因為T2係1991年的, 但1997年batman and robin佢都係做壞角 (mr freeze) 所以應該 ...

原來係咁, 謝謝師兄們解答。
kcy258 發表於 24-2-2016 10:10 PM
John 被天網洗腦,天綱仲有需要派t800回到過去,已經大獲全勝,我要求不算高,但john變奸真的接受唔到

JOHN被洗腦...係天網派T800回到過去之後既事黎...洗腦後.應該無再派T800返去了...不過咁..其實我都唔太鐘意JOHN 變左奸角就真既...
其實呢一集講左係平行時空論, 同HERO, 龍珠, 同一情況.
昨日上左SB睇左實物 , 最後乖乖落訂 , 如果到時大貨有個版既質素就好勒:handshake:
尋日去睇左板,幾靚,但春袋邊比個stand整到甩漆