Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 4月 魂 Shop 限定 超合金魂 勇者王 STAR GAOGAIGAR OPTION SET

fungfelix 發表於 28-10-2015 10:04 AM
20000 YEN 買幾件膠件? BANDAI 真係食大個胃~
我買多隻68 玩分体仲好~

同意佢開價好貴,但膠件就是正常吧,如果有合金應該企唔到,個hammer 我都想佢小d合金......根本就係不舉
SRC有嘅特效,你最起碼都跟上啊
貴都算了,沙煲咁大個引擎,加粒LED有幾難,SRC無燈我都唔爽了,出到超合金魂仲系無燈……
[quote]Mr.九流
Star GaoGaiGar
88!!
其實得罪講句,買得呢隻嘅師兄,都一早估到bandai一定會今出“局“你買架啦:o早知結果又。。。不過。。。今嘅價錢又今嘅質素又係過份少少。。。呀又不過呢。。。架00飛機咪又係炒到飛天,唔係全膠嘅咩?唔記得,有錯請更正:(
15魚{:1_197:}

幾件嘢,5魚都賺到笑 :67:
[quote]Mr.九流
14XX 買其他合金..算,,!:56:
B記真XX,貴唔係問題,呢個係自由市場,最XX係原來個頭出得差係因為留一手,我必定會減少買B記所有出品.
2件野....一千四..點買呀:angry:
好彩入齊SR GGG 系列,超合金魂可以忍到手
我E家有D覺得68主體系PS主機,D配件就系game.
主機蝕錢賣俾你,但就系game度賺翻夠本
一直在等這魂 Shop 限定的Announcement ...
但20,000 YEN 還要沒有Broken Magnum/Phatom + Protect Shade/Shield Parts 實在太過分了

又咁講: 係我哋係預咗佢會出, 但無人會預佢開價咁貴, 除非你係未來人一早知價, 否則用到話"有早知..."咁克薄就有D過份了....
都預左佢拆開黎賣
但咁既價錢質素仲要冇特效超過份囉
一定唔會買 {:1_216:}

[quote]Inle 發表於 28-10-2015 10:34 PM
我都覺得應該加燈呢D gimmick 落去先合理, 依家咁真係好唔值, 希望佢遲D有詳細介紹話比大家知stealth gao內裡有gimmick啦....