Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 4月 魂 Shop 限定 超合金魂 勇者王 STAR GAOGAIGAR OPTION SET

正價計一計隻 GGG

本體 $32,400
hammer $19,440
飛翼 $19,440

total $71280

:69::69::69:
Hammer我都未買,呢套算啦.

等GGGG算
笨大果然剩係識搵人笨...
當初鐸來鐸走都唔覺stealth gao II可以點加合金都估佢係魂shop架啦, 點知道要同鎚仔同價, 仲要無特效件 - 我一直希望佢會有Broken Magnum (Broken Phantom), Protect Shade (Protect Wall) and Hell and Heaven特效件, 點知又失望...

PS: 如果笨大仲諗住出Dimension Pliers呃錢的話, 我相信呃得仲狼死....
GUNGUN 發表於 28-10-2015 10:47 AM
非変形形状再現頭部

C兄我都係正價入GGG 而家睇到個價勁灰
AS a GGG fans, I give up too
除非出埋炎龍,冰龍啦
til520102 發表於 28-10-2015 10:24 AM
非變型造型優先頭部和台座GX-68本來就該附上了
這組配件包已經貴過GGG市面上的插水價,
BANDAI真的賤 定 ...

非變型造型優先頭部 - 佢D相完全無close up睇, 睇怕外型都唔會有乜大變....
k_dash 發表於 28-10-2015 12:30 PM
非變型造型優先頭部 - 佢D相完全無close up睇, 睇怕外型都唔會有乜大變....

唔洗好大改變,縮細少少,頭盔貼緊啲,刻線深啲已經正好多,仲可能有透明件...... 笨大:唔該磅水!:x

嘛嘛....已經預咗魂SHOP見....但個價真係好狼死.................
錢,題外話.
起碼要解釋一下做乜要出成隻飛機!!笨大你玩嘢呀!?明明只不過加PARTS之嘛!!SR嗰時,好,忍你.到出合金魂你都咁玩!!你唔好同我地講,反正個金LOGO拆唔走,直接做過部新機算數..................= =

順便再投訴一下.......明明金LOGO啲字係"Gusty Geoid Guard",你就咁寫GAOGAIGAR算數..........依家出綠LOGO,啲字應該係"Gusty Galaxy Guard",你唔係又就咁寫GAOGAIGAR算數呀嘛?...............
即係一架飛機 一支批 一個頭 一個台座.....收我19440yen?
仲要魂shop?當你7算.....成1400蚊?
有病呀?
就係知會咁所以唔中計 唔入坑
艾雷 發表於 28-10-2015 01:13 PM
嘛嘛....已經預咗魂SHOP見....但個價真係好狼死.................
錢,題外話.
起碼要解釋一下做乜 ...

根據官圖, 今次應該係無字
redfish 發表於 28-10-2015 10:09 AM
定價貴的限定配件, 通常好少人訂, 不過要後追配件就只會越來越貴.

呢下絕, 好多人要一邊X一邊俾錢了
what 發表於 28-10-2015 01:59 PM
呢下絕, 好多人要一邊X一邊俾錢了

好似 VF25S 重甲咁