Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 4月 魂 Shop 限定 超合金魂 勇者王 STAR GAOGAIGAR OPTION SET

講真,以官圖嗰個全裝備加台座,就算捨得買,家中揾個咁大玻璃櫃展示都好困難........:unhappy:
我覺得 CMS 當年真係有良心好多…
what 發表於 28-10-2015 01:59 PM
呢下絕, 好多人要一邊X一邊俾錢了

"暈shop"字眼一出就完全無得等佢跌, 依家係唔知佢仲想出幾多optional pack, 而照依家咁睇, 第日如佢肯出GFG好大機會都係暈shop出現, 仲要可能無誠意的design就算 (我一直都講論design GFG一定複雜過GGG, 一直都希望有一隻超越Studio Halfeye的作品出現, 可惜偏偏呢隻無乜人氣...)
最衰笨大啲嘢唔似得老變咁可以同三方一齊玩.............
有冇廠想出飛機PARTS同HAMMER大拳頭呀?~~~~~~~~~~~~:75:
我覺得5舊都比多佢
買就一定唔買,不過好好奇有冇新頭呢?:78:
艾雷 發表於 28-10-2015 03:07 PM
最衰笨大啲嘢唔似得老變咁可以同三方一齊玩.............
有冇廠想出飛機PARTS同HAMMER大拳頭 ...

「配件價錢咁進取, 唔擔心國產版吸客嗎?」
... 見個價後我第一時間係諗...
近期國產版生意興旺, 要出呢套配件應該唔難~
哈哈,好呀,唔入:p
魂shop,姐话は插水的可能了,调哪星
:(癮頸等GGGG出,所以子彈統統留咗上黎,依家見到咁既困境,真係好有死裡逃生既感覺。。
[quote]Mr.九流

蒸粉開左。。。。要15條魚找幾草。=.=
資訊應該還會再更新,
我會看看他那個新頭雕出得怎樣再說..
it didn't make sense for action smoothly with full heavy armor.  but except anime .....

師兄,你係咪有嘢想同我講?