Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Medicom RAH DX Masked Rider Black Ver 1.5 (5 Sep 新加影月相)

支持樓主。
而家懞面 真係少左好多玩家入手,出post既更是少到近乎無,真是很難得有 拉打12吋post睇,所以真心支持樓主!

其實小弟 都有入過m記拉打,主因是 拉打x平價 ……,但玩得驚心動魄(其實都係擺下poses display)。雖然極愛Black,但如樓主所言,m記未有大進步改善,小弟還是 平價x鍾意 至入手,起碼玩爛晤肉赤 ……

支持樓主美圖片,拉打姿勢一流!

多謝欣賞!  發表於 2-9-2015 10:05 PM
支持 rider post.

但價錢太進取了,睇咗當買咗:49:
rakuten 發表於 2-9-2015 08:24 PM
剩係睇佢背面,大脾同小腿之間條啡色線同舊版一樣,仍然係畫上去,就知m記幾有「誠意」

可是人家設定就是畫上去的..不通為何要逼死M記??:74:

這就是我非常不愛來這裏看M記文的原因:ar:
AVP仔 發表於 2-9-2015 06:48 PM
原本都好鐘意rider,可惜M記不思進取,今時今日產品與價錢跟本不成正比,連細廠都有誠意過佢……

講得啱,係蝸牛咁慢嘅改善
weio_o 發表於 2-9-2015 07:31 PM
好似同我隻1.0冇咩区别咁唧。。。。。

膊頭位完全係兩様野黎嫁
buzz 發表於 2-9-2015 08:10 PM
我同C Hing 睇法完全一樣,自己玩Medicom RAH Rider 超過十年, 爆皮嘅爆皮,甩油嘅甩油,變 ...

我都停買好耐,目標只有black RX Ultimate Kuuga
rakuten 發表於 2-9-2015 08:24 PM
剩係睇佢背面,大脾同小腿之間條啡色線同舊版一樣,仍然係畫上去,就知m記幾有「誠意」

大大,之前講左N次原設都係咁嫁,明?
d713245 發表於 2-9-2015 08:27 PM
自從爆過皮就放棄了 買shf sic仲開心 但呢隻真心令 唔知幾會有發光頭2.0呢

有時間自己改算,呢隻已經夠哂正!
:handshake::handshake::handshake:
lydiamomo0903 發表於 2-9-2015 09:39 PM
可是人家設定就是畫上去的..不通為何要逼死M記??

請問邊到有多d M記文睇. :handshake:
AK30 發表於 2-9-2015 10:04 PM
有時間自己改算,呢隻已經夠哂正!

土產 black 的頭有燈, 仲不用開關, 幾方便。
mushroom 發表於 2-9-2015 10:25 PM
土產 black 的頭有燈, 仲不用開關, 幾方便。

但係質數麻麻地......
AK30 發表於 2-9-2015 10:29 PM
但係質數麻麻地......

個頭雕係。  不過皮層不錯。

本身諗住買1.5 補完, 依家要再睇清楚先。
還原度唔錯,最需要有新version係RX

Yes, 希望RX會下年出  發表於 2-9-2015 11:34 PM