Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Terminator Genisys 1/6th scale T-800 Guardian Collectible Figure

akiaki 發表於 30-6-2015 04:21 PM
點解機械人都會老?

因為佢表面係"living tissue", 都會隨時間而老化, 所以外表都會改變
而老版T-800係send去sarah細路女的時代所以去到1984年時已經變老
ps: 得枝槍都$1450 (VIP$1332).........:Q

唔知典解我覺得有D似

似,但塊面闊左,同表情好慘⋯
亮點:此款珍藏人偶備有兩款全新雕刻頭雕、精心剪裁的服裝、Hot Toys更獲英國百年電單車服裝品牌Matchless London授權製作其T-800專用的黑色貼身仿皮褸、未來戰士必備的霰彈槍及太陽眼鏡、以及LED發光地台。
jeffloh 發表於 30-6-2015 04:26 PM
因為佢表面係"living tissue", 都會隨時間而老化, 所以外表都會改變
而老版T-800係send去sarah細路女的 ...

雙頭。。。。。。。。。。。
jeffloh 發表於 30-6-2015 04:26 PM

1450係貴.......................但都唔夠果陣狼人貴15xx拳頭加手掌同對爪,,,,,,,膠板地台,,,我仲要係後追,{:1_217:}但個頭雕真係好得....我都一直唔想買舊果d t 800因為無隻岩眼諗住等新而隻,,而家又今既款..........

多謝師兄詳細解答。
個頭好像巢皮了點,不像老人紋。不過眼神真係好得,唔諗住訂,t800都係T2時最完美。
真係走樣呢,似盪美理中斯 加 尚隔雲頓。

個咀好似說不出的強忍咁.........
hawker 發表於 30-6-2015 04:28 PM
唔知典解我覺得有D似

我都覺得好似佢,哈哈。
戴左眼鏡戰損頭似 d!
akiaki 發表於 30-6-2015 04:36 PM
多謝師兄詳細解答。
個頭好像巢皮了點,不像老人紋。不過眼神真係好得,唔諗住訂,t800都係T2時最完美。

T2 T800我只入了EB果隻. HT反而出極我都唔喜歡(個人感覺)

另外電影明天都上映啦, 急都唔急果一晚啦~ 所以我會睇完電影, 睇下邊個造型最突出先至決定入邊隻~
唔明點解Terminator會變老的人可以留意占士金馬倫點講~~
http://screencrush.com/james-cam ... r-old-terminator-5/

歲月不留人呢…:44:
樣亦太悲…0意欲…訂隻雷神好過,雖然滿屋下我兩樣都唔訂...:69:
其實ht出過幾多隻新力啤?
過唔過10隻?
真係好唔明點解,......... Terminator 都會老....