Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 孤主是否玩野???

:67:我有第一隻金髮悟空, 以為依隻改少少色又出, 照訂

因為第一隻已炒到很貴, 可能很多人見官圖, 以為是再版

其實藍髮悟空出得不錯, 性價比應該好過超造集那一隻, 我見街貨不多, 就算有都叫緊1魚幾草以上

{:1_222:}9草訂了不要, 其實益左孤主
頭像被屏蔽
其實咁講,問下大家係幾時訂???
我相信應該個時仲未公佈個電影版個人物...
所以廠商先會出錯..

我覺得廠商問題就唔好賴落鋪頭到...
佢有心呃都唔會呃你幾十蚊咁少...
同埋呃左一次個名臭晒,我覺得唔值得...

就好似MP10咁,間廠DELAY全世界都未有貨...
你又唔好話D玩具鋪呃你一樣...
[quote]jeffreylam66
我都怕訂錯,剛剛check單,是寫MSP天下武會色 8月
係官圖出錯,孤仔肯退,還好吧

屈錯人,係咪應該道歉{:1_215:}
pein 發表於 23-6-2015 11:19 PM
屈錯人,係咪應該道歉

而家孤主在成件事無責任嗎?何來屈錯?
馬仔 發表於 23-6-2015 11:29 PM
而家孤主在成件事無責任嗎?何來屈錯?

應該咁講...
你係幾時訂...
電影版公佈左造型未???
如果未,而廠商又出錯圖,咁未唔關鋪頭事...

但如果你訂個時,電影版已出左造型...
咁鋪頭都有責任...

所以先要睇下你訂個時出左造型未...
我覺得前者局多,如果唔係廠商應該有新造型...
係咪???
唔錯都錯左, 可以點? 只係一隻玩具, 無需執著丫.
小堅 發表於 24-6-2015 09:16 AM
應該咁講...
你係幾時訂...
電影版公佈左造型未???

3月定...............
AK30 發表於 24-6-2015 12:17 PM
唔錯都錯左, 可以點? 只係一隻玩具, 無需執著丫.

我都已經算,不過有人話我屈人,要講sorry。
馬仔 發表於 24-6-2015 12:21 PM
我都已經算,不過有人話我屈人,要講sorry。

Mr. MA, just a piece of cake, lets forgive it^^

我覺得同幾時訂冇關係,舖頭係有責任攪清訂咗咩貨

或者響過程中就知道訂咗咩貨,一發現有問題應盡早通知個客,更加冇理由認為個客有深厚背景知識一定知訂咗乜

不過最後肯退錢比你,算係咁嫁喇。

其實如果3月訂...
應該公佈左造型...
iorik 發表於 24-6-2015 01:33 PM
我覺得同幾時訂冇關係,舖頭係有責任攪清訂咗咩貨

或者響過程中就知道訂咗咩貨,一發現有 ...

其實幾多月訂又點會冇關係呢???
公佈左造型之後廠商都係用舊圖既話...
而鋪頭亦冇再更新返個資料...

但如果未公佈個時訂左...
前面張圖已經寫左話係監修中...

電影版景品出過兩套,一套係正常SIZE,用新造型...
另一套就係呢款MSP,但上網搵MSP係唔會有新造型圖...

不過都係個句...
同你諗法一樣,佢退返訂算係咁...