Toysdaily 玩具日報

查看: 24540|回復: 73

[分享討論] 孤主是否玩野???

我3月時定了MSP超孫悟空,佢今日打來叫我取藍髮悟空,我要金髮你俾藍髮我,唔要可以退定,頂!你玩我呀,孤主是否攪錯野???

有人同我case一樣嗎?
snoopydreaming 發表於 24-6-2015 05:43 PM
這間黑店, 我令教過, 我一次訂3件相同玩具, 到取貨時, 我分三個時間取貨, 三個取貨價錢都不同, 遲取的比早 ...

同睡記入貨, 頭幾曰人地規定唔可以賣低過一個價, 之後鋪頭視乎市埸而厘定價錢, 你分三次取証明左香港係一個自由貿易市場, 又唔係冇貨比你咁又話黑店, 人地有權set高set低, 你亦有權唔買唔要, 但係如果咁都叫奸商未免有d武斷. 閣下只講遲取比早取平, 但又唔講下有d升到飛但用訂價取? 此舉未免有點不公, 天秤只傾向自己個邊.

相信唔關任何一間玩具鋪事...
圖就係咁,出圖個個係間廠...
復活之F明顯係電影版黎...

Ching 是否訂了超西悟空一天下第一武道會色?
Talk to them and sort it out, don't get so angry and calm down brother. 孤主 is a good toy shop and their business ethnic is reliable too.
Snake 發表於 19-6-2015 06:08 PM
Ching 是否訂了超西悟空一天下第一武道會色?

是呢一隻.

HakiRyu 發表於 19-6-2015 06:22 PM
Talk to them and sort it out, don't get so angry and calm down brother. 孤主 is a good toy shop and  ...

我已經打去問, 佢叫我退定, 我先火起!!!!!!!!:blame:
你張單寫邊隻 ?
有得退訂咪好 , 有 D 鋪可能會屈你話當時講錯焗你要果件貨 , 如果你唔要就當你撻訂 跟手食埋你 D 訂
邊間孤注先? 188 果間多都有計傾下bor{:1_203:}
ken_bear 發表於 19-6-2015 06:45 PM
你張單寫邊隻 ?
有得退訂咪好 , 有 D 鋪可能會屈你話當時講錯焗你要果件貨 , 如果你唔要就當你撻訂 跟手食 ...

張單寫MSP超孫悟空。
ken_bear 發表於 19-6-2015 06:45 PM
你張單寫邊隻 ?
有得退訂咪好 , 有 D 鋪可能會屈你話當時講錯焗你要果件貨 , 如果你唔要就當你撻訂 跟手食 ...

有得退訂咪好 ?! 依家冇貨攞喎 是但攞隻袋住先 根本冇可能...
孤主都唔係第一次 MP又係咁

老精咪一x樣……

貼圖收訂係金髮,到貨就劇埸版藍髮,跟本就收錯風就開訂
頭像被屏蔽

一樣攪錯左............?
是否此太多這類事件的原故,所以最近換了電腦落單系統?
今天去訂Hi-Metal Macross時已使用。{:1_203:}
看圖似乎係廠家或代理問題!
訂單相出錯!
同樣問題似會發生在菲利身上白變金!