Toysdaily 玩具日報

[詢問] Hot toys 動漫節動漫 "3" 寶 唔知會出邊幾款figure?

第一年玩3寶,好期待呀。  
home3302 發表於 1-7-2015 02:06 PM
第一年玩3寶,好期待呀。

當你比 Hottoys 玩個時 你就唔會咁講
先係抽限定3寶,限量600套。預左極難中。後係特別會場版4寶,又要抽。抽中左,要排3-4個鐘先入到會場,後再排大概1個鐘俾訂。仲要有機會被分到上班日子及時間,好多時只能放棄。希望ht認真想想買Hottoys 班絕大部分係上班人仕而非學生。
吾知有冇1比4新野呢?
經歷 2 次動漫3寶, 再次溫馨提示, 如 HT 玩法不變,
1) 星期六日中午去係超級多人, 只係入大場都要排你粒幾兩粒鐘 (最少) ,未計排 HT 攤位時間.
2) 一般 HT 會指定你某一日去訂特別版 figue, 其實你比指定時間遲都得, 例如要你星期六去訂, 你星期一先去都可以, 一般佢地都會通融, 當然派貨攞貨一定遲d
3) 帶件細路同你一齊行排親子通道, 起碼慳你粒幾鐘排除時間, 你夠面皮厚可請求d就入場既細路認你係親朋同你一齊入去.
4) 記得係便利店買定入場券
eb1815 發表於 1-7-2015 06:31 PM
經歷 2 次動漫3寶, 再次溫馨提示, 如 HT 玩法不變,
1) 星期六日中午去係超級多人, 只係入大場都要排你粒幾 ...

多謝師兄貼心提示,買動漫三寶真係如西天取經,今年天氣又熱過舊年⋯⋯

心裏有一把聲音:3寶唔好咁正,唔好中呀!
我記得前年隻GI Joe 布斯我比佢指定時間遲一日去, 佢地都通融俾我攞貨.
今年3寶唔好咁正,有都抽唔中.....阿門....
限定三寶要排,定動漫三寶去訂都要排?師兄指點。好confuse.
home3302 發表於 1-7-2015 08:01 PM
限定三寶要排,定動漫三寶去訂都要排?師兄指點。好confuse.

唔晒諗啦,總之咩都要排.....
今次實出STAR WAR FIGURES啦
霸氣膠 發表於 1-7-2015 08:13 PM

如果HT有吸收經驗,咁限定應該唔使排⋯⋯ 會開一個counter 比人提貨 拎完就閃 人流都去得快。
動漫 "3" 寶 就會排到天荒地老:54:
霸氣膠 發表於 1-7-2015 08:13 PM

唉,原來係咁,限訂三寶係分開抽,一次過抽
Hot toys 個Facebook update 咗,又係ironman呀:ice:

FB 公佈左第一寶

Ironman MKXXIV Tank