Toysdaily 玩具日報

查看: 40146|回復: 164

[詢問] Hot toys 動漫節動漫 "3" 寶 唔知會出邊幾款figure?

Hot toys 動漫節動漫 "3" 寶 唔知會出邊幾款figure?

唔知會唔會出...

1.Mark 43 戰損版呢?
2.Hulk buster 特別版? (有實俾人插爆!)

3. 本人感覺上 Hot toys 動漫限定會出 "銀河守護隊 "Dave Bautista"一角色..
    因 Hot toys 遲遲未出, 可能因做工困難及紋身精細位多,所以出貨有一定數量!!

及本人想 Hot toys動漫節翻出

1."雷神" 洛基 0.1 版 ><..
2. "Beyond" 家駒 2.0 版 ><..
3. "李小龍" DX 04  2.0 版 ><...

咁你地又想 Hot toys 出邊幾款呢?:handshake:

一高一矮白兵連Luke和Han Solo頭雕吧
我已經預左8000入限定三寶=_=
心口的特效好不文
rx78man 發表於 1-7-2015 10:39 PM
細心留意係同一個地台,應該好似綠公仔咁

Maybe the gimmick is to include these 2 dolls + flames+special stand
斷估

1. IRON MAN MK??
2. STAR WAR VII 新黑武士
3. METAL GEAR V VENOM SNAKE
血獸!!!!!!!!!!!!!!異型!!!!!!!!!!!!!!!!:blame:
我 like 灰版 Hulk! {:1_377:}
一定有maria hill
wonder-woman !!!! haha
異形女主角:74: ......
唔出ironman就得
段估無痛苦

限定三寶:
Ironman3: Ironman MK ??
Batman Begins: Ra's Al Ghul
AVP: Chopper

動漫三寶:
Ironman 2 - Die Cast MK VI
Avengers AOU - Thor
Star Wars - ??

No more iron man please:!
無燙豆人是不可能吧
1, 雷神,因己有件出貨快!

1. Starwar
2. ultron final version
3. HB彈弓手package
或者紅白雷電
venson8789 發表於 9-6-2015 01:49 PM
段估無痛苦

限定三寶:

請問限定三寶同動漫三寶有咩分別?
點會無熨斗人,雖然好多人話悶,但最好賣又係佢。 ht唔通有錢唔賺?
吃喝玩樂 發表於 9-6-2015 02:06 PM
請問限定三寶同動漫三寶有咩分別?

限定三寶 <-- 即場有得賣,限量 ( VIP , SS 不用抽 ,, non VIP 要抽 ..即係會排餐死)

動漫三寶 <-- 動漫 pre order
星戰公主 及 AOU乜乜乜 及 蟻人乜乜乜
我只想三寶當中有合金2就最好....{:1_220:}