Toysdaily 玩具日報

[詢問] Hot toys 動漫節動漫 "3" 寶 唔知會出邊幾款figure?

通常動漫3寶都是D HT認為唔會大賣又棄之可惜的東西.
繼續6神合體IM啦
會否因為day of future past而出返first class? 難說.

另外, 可供訂購的3寶, 應該是聶風, 雷神, AVP(?)

肯定hot toys會出返一D重新上色既iron man
動漫三寶....., 即時想起又要在會展出面排到嘔血 ~ :70:
我剛入坑無耐唔係好清楚個流程,請問動漫嗰d要點訂?
吃喝玩樂 發表於 15-6-2015 09:50 AM
我剛入坑無耐唔係好清楚個流程,請問動漫嗰d要點訂?

如果玩法無變, 一般係會6月底7月初左右公佈有邊幾款, 頭一兩日先俾VIP直接去訂. 而non-vip就抽籤. 去訂時full pay埋, 即場選擇埋幾時去拎figure. 到當日就自己入場去拎.

另外仲有幾款就係動漫節期間排隊訂, d figure過o左動漫都可以訂, 不過一般來說現場訂會多件bonus parts. 不過要有排幾小時的"覺悟"

師兄既然說是剛入坑無耐, 我估計師兄唔會係VIP, 所以正常都係等HT公佈, 到時再去抽, 或者睇下有無朋友係VIP叫佢幫手.
jeffloh 發表於 15-6-2015 10:03 AM
如果玩法無變, 一般係會6月底7月初左右公佈有邊幾款, 頭一兩日先俾VIP直接去訂. 而non-vip就抽籤. 去訂時 ...

多謝ching回覆
另外想問多個問題,上網抽要唔要先登記?
吃喝玩樂 發表於 15-6-2015 10:39 AM
多謝ching回覆
另外想問多個問題,上網抽要唔要先登記?

梗係要啦~ 唔登記又點抽喎~ (唔通上佢FB留言就當係咩~ XD)
又要排隊 {:1_237:} 比D炒家玩曬
最小你有幾會買到!
忍者太師機會好大
不過唔知係忍者look定suit?
限定三寶:
Ironman3: Ironman shotgun
Batman Begins: Ra's Al Ghul
原創異形女

動漫三寶:
Ironman 3 - Die Cast nightclub
Avengers AOU - Thor
GOTG: drax
hong130 發表於 21-6-2015 04:17 PM
限定三寶:
Ironman3: Ironman shotgun
Batman Begins: Ra's Al Ghul

CHING收到風嗎???
唔該出隻1比6 boba fett 黎玩下
Antman 加送Antman 細
依家呢 d 天氣等入場果下真係想死 ....