Toysdaily 玩具日報

[詢問] Hot toys 動漫節動漫 "3" 寶 唔知會出邊幾款figure?

其他做會場我唔緊張,仲知唔好把生化6做會場版就ok了,我唔想去排餐死,今年好鬼熱:*
可能今年冇,因為年年都都搞到腥風血雨,大會禁左﹙只係講笑唔好激動﹚
YA~~~
今年有朋友員工可以VIP帶我入會埸
行VIP通道
咁應該唔洗咁熱同埋排咁耐先入到埸
希望果日早早地去到早早地買到會埸IM啦:$

今日 now 播 Guardina of the Galaxy, 我即時想 HT 有冇可能出返短褸版既主角, 呢d慳水慳力既嘢 HT 最鍾意做 ~

純粹估下:

今年Star Wars係重頭戲(雖然好似相對其他系列冇咁受歡迎),我估三寶會有Leia或Boba Fett...

其次,應該都係Iron Man唔知Mark 幾多。可能係Mark 30?

仲有隻...  Terminator?
呢隻90%會係其中一隻exclusive
stockholder 發表於 27-6-2015 02:26 AM
呢隻90%會係其中一隻exclusive

呢隻就算唔係今次動漫節 都會係收新SB會員或12月的TOYS展 是但一個樣
agreex2 just change the color ............ht can earn more
eb1815 發表於 26-6-2015 10:57 PM
今日 now 播 Guardina of the Galaxy, 我即時想 HT 有冇可能出返短褸版既主角, 呢d慳水慳力既嘢 HT  ...

我都想佢出短褸版,型仔好多!

應該會出
最想佢出返D經典人物!我想佢出
1.未來戰士5
2.天行者後生版,跟O-BEE-ONE 搵食時期個樣
3.Mark 6 合金版
各位師兄唔好發夢,ht只會出返改色 iron man/ 用返舊頭雕換件衫出exclusive,係唔會用新模出exclusive
peter1422 發表於 28-6-2015 06:41 AM
各位師兄唔好發夢,ht只會出返改色 iron man/ 用返舊頭雕換件衫出exclusive,係唔會用新模出exclusive

係就安樂哂,舊模新色唔使必追!
no ah ht 出完exclusive ,like gordon 再出另外套衫但同一頭雕。
唔知會唔會出blue Steel呢,不過im已經太多,冇驚喜。