Toysdaily 玩具日報

[玩具資訊] [Hulk Buster] 真正高可動 (+發光+合金) - 千值練 RE:EDIT #05 (予約解禁!)

antitid 發表於 8-6-2015 08:48 PM
千值練 自己改設定 , 還是偷懶 ? Bleeding Edge 有用過 Hulkbuster armor 嗎 ?
漫畫設定 Hulkbuster 是 Mo ...

我始終認為千值練呢個系列的自由度好大,
由上兩頁提過小腿甲,到呢度既設定上都睇得出千值練只需要略略跟隨漫畫設定,
我相信只要唔係過分到HB打開入面係個美國隊長或者雷神,
甚至乎係部高達,只要HB打開係部Iron Man就可以。
但係部Iron Man究竟係Mark幾,甚至乎原本漫畫有冇正正同一樣造型設定根本唔重要。
之前toybiz 隻 HB 入面個Tony無著甲添~

作為一間相對細公司,搞下新品種重安全D
getter1234 發表於 10-6-2015 10:30 PM
之前toybiz 隻 HB 入面個Tony無著甲添~

我第1頁#15 個隻呀嘛? 咁樣叫無戴頭盔, 因為要威.

但我都寧願佢用番ARMORIZE個Tony頭雕
arde2046 發表於 9-6-2015 01:27 PM
睇完......機關幾好.....有HEART.......不過, 個頭應該不能轉動......擺POSE有限制!!!!

睇左條片幾次,頭頂內好似有轉軸,頭應該可以轉動,始終千值練其中一個賣點係可動
有冇巴打知呢隻幾時開訂?
realtonyhi 發表於 16-6-2015 10:56 PM
有冇巴打知呢隻幾時開訂?

may be in the summer toy show!

本日予約解禁!

RE:EDIT IRON MAN #05 HULKBUSTER
価格:38,000円(税抜)

・2016年1月発売予定
・素材:ABS/ATBC-PVC/PA/POM/ФユワцЗЬ
・付属品:
гюヱдЗУみ本体・оみю・レй・ヤみсみ(台座、金属支柱、оみю・レй・ヤみсみ再現еみШ)
・専用台座・ЪЗЬ用пУ⑦電池(LR41×10個)
・全高:約25cm
・ЫЕユ⑦/監修:ンтロюヤУЧヱ
・設計:T-REX
・иュЯЧЁцみ:早川 洋司

http://ameblo.jp/sen-ti-nel-info/entry-12045240795.html

Kids logic 開訂未? 幾錢呢? 有興趣。
Ami開平D又close order了..:38:
Ami 又有得訂了。。。。。。
Better than banbai
38000 yen,食屎啦:^
peter1422 發表於 4-7-2015 12:26 PM
38000 yen,食屎啦

peter1422 發表於 4-7-2015 12:26 PM
38000 yen,食屎啦

咁閣下想幾錢先合理==