Toysdaily 玩具日報

[玩具資訊] [Hulk Buster] 真正高可動 (+發光+合金) - 千值練 RE:EDIT #05 (予約解禁!)

雖然已訂SHF
但如果真係整得咁靚既真係值得收藏一隻
不過睇價錢做人啦
2000~2500我可以接受到
無淚 發表於 8-6-2015 04:05 PM
雖然已訂SHF
但如果真係整得咁靚既真係值得收藏一隻
不過睇價錢做人啦

Bandai都2,500,我睇呢隻點都無可能平過呢個價,我估介乎Bandai同KA個價中間,3,000左右啦...
Gundam6j 發表於 8-6-2015 03:35 PM
不如大家估下會開幾多錢?
(利申:好有興趣)

玩到咁,冇2千都走唔甩!

如過2千我會選SHF啦!
千值一向俾人感覺係有HEART
睇完呢隻....我諗真係2K就唔甩
我估都係大約 2500
真係好正
我就中意呢隻多過電影version
睇辦都唔錯....但都係只有喜歡千值練嘅粉絲至入,我訂了KA!{:1_220:}
Extremis 18900 yen
War Machine 22000 yen
多兩枝炮都貴 3000 yen , Hulkbuster 計份量起碼 40000 yen , 而家胸口可爆開裡面仲有3份1隻血邊 , 50000 yen 無走雞 。
咁味同 KA 隻一樣價位!KA 隻 16吋,呢隻得 9吋,咁一定簡 KA 啦!我覺得要二千八以下才有競爭力!
浩克毀滅者有這麼多的廠商出
每隻都令人心動
但錢不夠就提不動阿!
Hulkbuster is also a Walletbuster...

千值練 自己改設定 , 還是偷懶 ? Bleeding Edge 有用過 Hulkbuster armor 嗎 ?
漫畫設定 Hulkbuster 是 Modular Armor 的外掛 (Add-on) 裝甲才對 !

似比原早更具戰鬥能力.
睇完......機關幾好.....有HEART.......不過, 個頭應該不能轉動......擺POSE有限制!!!!
能分體就正上加正・・・・・・・・・・・・・・・
codianno 發表於 8-6-2015 05:23 PM
我就中意呢隻多過電影version

same here.
especially the gimmick is very thoughtful and creative!!

will surely support this toy brand!!