Toysdaily 玩具日報

[詢問] 請問medicom既香港代理都係精英啊呵?

[quote]無神論者 發表於 26-6-2015 07:45 PM
支持你ching!果位仁兄唔知點解總係以商家角度發言,肯幫我地消費者合理跟進,已經係恩賜?仲要話唔好阻住人收工?嘩!就以代理Medicom間精X為例, sendemail回覆跟進,成個幾月無電話,忍唔住打去就話日本ship緊,之後轉頭就話有件,會唔會係無人check過跟進呢?
另外,有無諗過我地要於佢辦公時間內或星期六中午前走過去荃灣換,大熱天時放工又關門,星期六想瞓晏少少都唔得,而家係你「代理」產品有問題,點解要客就你時間?有代理費袋,我地仲要俾錢買架!
奴性呢D野我地識條鐵
唔換無下次  等於叫人被屈請自移民一樣
我地D小文係有誠意既表現
我地用私人時間D人巨,多謝都唔切丁丁

精英終於call左我,佢會快遞送翻個ball joint比我,雖然已經搵安放朋友幫手DIY修好,但service黎講算係咁!
值得一讚
再update下,尋日收到通知今日已收到件,仲要連埋頸位一齊比我。{:1_377:}

哈~ 佢肯寄速遞俾你都算佢啦{:1_203:}

PS. 最近玩爛左MAFEX隻蜘蛛俠... 未爛之前本身已經係手軟腳軟企唔穩
玩到有D火滾... 依家爛左都唔覺可惜...
以後哩間MAFEX既野真係可以慳返:67:
哈哈∼∼呢次雖然叫處理得不錯,但往後對medicom嘅野點都有保留,就算好有性趣都會睇定D至會考慮買