Toysdaily 玩具日報

[詢問] 請問medicom既香港代理都係精英啊呵?

lkljason 發表於 2-6-2015 05:13 PM
哈哈!睇黎又比個post食左字!

好番好番:51::51:
神打魔帝 發表於 2-6-2015 05:11 PM
[quote]lkljason 發表於 2-6-2015 05:01 PM
其實你有冇睇我段野. . .,我果隻係行貨,而且都有搵精英搞. . ...

sorry sorry~~~Miss左添!
咁我又無諗過sent去日本問,有代理梗係搵翻代理啦,其實買前都有曬心理準備,但估唔到真係咁鬼死靈,好彩網上有d教學勉強叫做fix左,而家佢比到parts我就比,唔比都無謂勞氣,最多下次唔幫襯!

不過仲有隻貓女等貨到,希望大步攬過啦!XDDDDD
lkljason 發表於 2-6-2015 04:41 PM
估計就唔會成隻換嘞!
我都唔急,咪慢慢同佢玩下囉

我買左mafex 的batman 同 batpod 都要換。
最近可以換返batman d joint 但要我成隻拎過去換,
個人話要比日廠回收返。
毛蟲待鳥吃 發表於 2-6-2015 05:58 PM
我買左mafex 的batman 同 batpod 都要換。
最近可以換返batman d joint 但要我成隻拎過去換,
個人話要 ...

即係最後你係成套換?係又唔錯喎!
lkljason 發表於 2-6-2015 06:00 PM
即係最後你係成套換?係又唔錯喎!

我諗就係啦,d 斷位好難拎出黎比佢。
應該係換batman 本體,由日本返黎的。
有需要知的話過幾日再講,我之後先得閒去換
毛蟲待鳥吃 發表於 2-6-2015 06:10 PM
我諗就係啦,d 斷位好難拎出黎比佢。
應該係換batman 本體,由日本返黎的。
有需要知的話過幾日再講, ...

好!等你報告
我斷左個頸位ball joint就自己整左出黎,相信佢唔會成個身換比我勒!
尋晚sent晒代理要求既相,今早收到佢地既email回覆,睇睇要等幾耐至會有回音!

關於﹕MEDICOM TOY/ MAFEX-007 BATMAN Ver 2.0

謝謝您的電郵。

我方已收到 閣下提供的相片,將協助向供應商查詢維修或更換的安排,盡快回覆 閣下。

不便之處,敬請見諒。

我們十分重視每位顧客的寶貴意見,積極檢討及竭力改善,衷心希望 閣下繼續支持MEDICOM TOY的商品。

如有任何問題,歡迎聯絡客戶服務部垂詢,我方會盡力提供協助。

客戶服務部

精英玩具有限公司 (ELITE TOYS LIMITED)

客戶服務熱線﹕(852) 2156 9933

電郵地址:info@elite-toys.com.hk

FB-Elite Toys Limited
比大家參考下斷ball joint個位置

見佢覆你啲速度咁快
我估佢都知道自己啲貨有問題
已經預先安排定一批ok嘅同人換

不過都係果句... mafex出品,無下次
(cat woman都唔會入)
無神論者 發表於 4-6-2015 01:45 PM
見佢覆你啲速度咁快
我估佢都知道自己啲貨有問題
已經預先安排定一批ok嘅同人換

唉~~到正式收到通知話有得換至算啦!{:1_203:}

lkljason 發表於 3-6-2015 03:54 PM
尋晚sent晒代理要求既相,今早收到佢地既email回覆,睇睇要等幾耐至會有回音!

今日拎左去換,我隻batman係斷頭關節同左手的
佢就比左條頸同成隻左手我換
毛蟲待鳥吃 發表於 8-6-2015 07:06 PM
今日拎左去換,我隻batman係斷頭關節同左手的
佢就比左條頸同成隻左手我換

頸條ball joint?
我都斷左頭,不過自己修理翻

係,連埋條頸。

你好:
閣下的新件已備妥,請提供日間聯絡電話以便安排換件事宜, 閣下亦可致電本公司客戶服務部預約更換不良品時間。
我們十分重視每位顧客的寶貴意見,積極檢討及竭力改善,衷心希望 閣下繼續支持MEDICOM TOY的商品。
如有任何問題,歡迎聯絡客戶服務部垂詢,我方會盡力提供協助。

之前send左2次email都無理佢...
仲要人係working hr去換... 真係o徒氣!!:67: