Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 變形金剛討論•情報•分享集中帖!!!

gikpa 發表於 20-4-2015 10:50 PM
的確係,白色令我唸起小時候擁有既大無畏!
不過我見之前sliverbolt !^*個價太吸引入左(原本唸住等日版 ...

咁米起雙飛喔:shiny:美日都玩
gikpa 發表於 20-4-2015 10:48 PM
我連買都未買到,不過知道點斷
而家好似得我最唔鐘意果間鋪入到貨
我唔買住啦,比佢賺我寧願唔玩

你最唔鐘意果間鋪?? {:1_215:}

無位! 可能會放走其中一套! :67:
benicecheung 發表於 21-4-2015 01:03 PM
咁米起雙飛喔美日都玩

美日雙輝!?:*
唔會發生係我身上啦,始終相差太少:(
可變戰士 發表於 21-4-2015 01:10 PM
你最唔鐘意果間鋪??  

剛剛搬左果間,有過不快經歷:oh:

會放邊套?:Q
我估gc
gikpa 發表於 21-4-2015 08:27 PM
剛剛搬左果間,有過不快經歷

會放邊套?

你講嗰間, 應該係我幫襯開嗰間! {:1_236:}

有咩不愉快經歷?? 可以分享下嗎?? {:1_215:}

可變戰士 發表於 21-4-2015 10:14 PM
你講嗰間, 應該係我幫襯開嗰間!

我好公道,我個人經歷唔想影響你對佢既評價:he:
所以唔話你知(總之唔係古古惑惑方面)

反而我想知你想放邊SET恐龍:p
gikpa 發表於 22-4-2015 09:03 PM
我好公道,我個人經歷唔想影響你對佢既評價
所以唔話你知(總之唔係古古惑惑方面)

我上年搵佢訂咗一樣嘢到依家佢都仲未派, 不過聽講佢都唔想, 所以算數喇! 繼續等........

頭先先去完佢度訂埋絕創第2隻恐龍派! {:1_203:}

可能放tw, 因為我鐘意合體係人形多啲! 同埋無咁多位放, 你要唔要我套tw?? 你要我可讓俾你! 仲有佢第3隻鋼鎖我都俾哂錢!  {:1_220:}

己有Prowl/Ratchet 和 Vortex 的conceptual Art.

可變戰士 發表於 22-4-2015 09:36 PM
我上年搵佢訂咗一樣嘢到依家佢都仲未派, 不過聽講佢都唔想, 所以算數喇! 繼續等........

...

我極喜DINOBOT...所以FT, FPJ, TW, 電影4入齊...覺得各有優缺...
創絕仲心大心細中...買左兩隻TW...好擔心D合體關節...
安魂曲 發表於 23-4-2015 10:42 AM
我極喜DINOBOT...所以FT, FPJ, TW, 電影4入齊...覺得各有優缺...
創絕仲心大心細中...買左兩隻TW...好擔 ...

TW第3隻主體鋼鎖我都訂埋, 佢唔算好巨, 我諗變型合體應該夠力嘅! 係驚佢左右手同模啫! 講變人型我覺得tw好過絕創, 無咁論盡! 絕創第1隻出, 正面好好睇, 但背面條龍頸位就咁拉後就算, 仲有人頭頸部收納嗰陣要小心, 大力啲都有機會斷, 但整體都ok! 等待大合體! :$
可變戰士 發表於 22-4-2015 09:36 PM

...

未出收全數!?{:1_376:}你唔驚佢執粒咩
TW1,2我買左啦,鋼鎖都叫左我買開果間幫我留{:1_374:}
如果你放gc我就考慮下收留:p

另外想八下邊隻佢比你唔到?eva?{:1_215:}
sixshotz 發表於 23-4-2015 10:13 AM
己有Prowl/Ratchet 和 Vortex 的conceptual Art.

好期待,希望快d出{:1_203:}
安魂曲 發表於 23-4-2015 10:42 AM
創絕仲心大心細中...買左兩隻TW...好擔 ...

期待師兄分享廿幾隻恐龍去野餐圖{:1_377:}
[quote]可變戰士 發表於 23-4-2015 01:25 PM
TW第3隻主體鋼鎖我都訂埋, 佢唔算好巨, 我諗變型合體應該夠力
gikpa 發表於 24-4-2015 08:11 AM
未出收全數!?你唔驚佢執粒咩
TW1,2我買左啦,鋼鎖都叫左我買開果間幫我留
如果你 ...

有得俾我多數俾全數, 執笠就應該唔會呱...... ?? {:1_236:}

絕創暫時無意放出去, 都想有隻大大合體! 不過唔知要等幾耐! 聽講好耐先出一隻! :34:

係吖! 得哩隻佢派唔到, 都差不多半年喇! {:1_222:}