Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 變形金剛討論•情報•分享集中帖!!!

官方保衛者好靚,我覺得正過空派。不過我等日版先買
sixshotz 發表於 18-4-2015 02:51 PM
所以用3rd party arm and foot.  
or
3d Print it yourself.

直接買3方係方便d
bsinsan 發表於 18-4-2015 03:08 PM
the picture is very poison

姜太公釣魚....!:p:p:p
tamiomonkey 發表於 18-4-2015 03:16 PM
這張圖已經是最高級模式了
很難再超越

你指隻守護神?
我真係研究左好耐點砌個合體先再影相:*
lsivan 發表於 18-4-2015 06:15 PM

我認為佢係出得最好:handshake:
Defensor>Ultra Prime>Menasor>>Galvatron>Superion
lsivan 發表於 18-4-2015 06:15 PM

官方保衛者好靚,我覺得正過空派。不過我等日版先買 x2
benicecheung 發表於 18-4-2015 09:17 PM
官方保衛者好靚,我覺得正過空派。不過我等日版先買 x2

我買咁多隻,qc都無咩問題:78:其實都可以放心入手既
gikpa 發表於 18-4-2015 02:16 PM
會唔會過份左d....一日就爛
師兄你係邊度訂?pm我!

我都係睇啲CHING分享, 我沒買只係見到腳板唔知斷咗啲黃色嘢! 你可去FB老變睇睇!

繼tw之後, 最近入埋另一套恐龍派! :p

暫時睇絕創都唔錯, 不過會刪圖, 費時搞到你個po去咗玩具市場集中區. :he:
gikpa 發表於 19-4-2015 06:50 PM
我買咁多隻,qc都無咩問題其實都可以放心入手既

不過日版色好似跟G1?不是嗎:he:
gikpa 發表於 17-4-2015 10:13 PM
孩記未出齊d所有combiners warTT都無乜可能出到合體角色架啦...

真係可惜呀! 希望日後MP可以出合體系列
我認為佢係出得最好
Defensor>Ultra Prime>Menasor>>Galvatron>Superion

期待Combaticon.(明知有remold 出)  
可變戰士 發表於 19-4-2015 09:50 PM
我都係睇啲CHING分享, 我沒買只係見到腳板唔知斷咗啲黃色嘢! 你可去FB老變睇睇! ...

我連買都未買到,不過知道點斷
而家好似得我最唔鐘意果間鋪入到貨
我唔買住啦,比佢賺我寧願唔玩:!
師兄你雙收?!:handshake::handshake:
的確西飛利:$
我就暫時入tw先
gcreat既橫紋用得太多,我應該唔入啦:DD
不過你放下毒可能可以令我改變主意
又唔使del圖既,我1樓張相都幾隻三方啦
benicecheung 發表於 20-4-2015 01:29 AM
不過日版色好似跟G1?不是嗎

的確係,白色令我唸起小時候擁有既大無畏!
不過我見之前sliverbolt !^*個價太吸引入左:o(原本唸住等日版)
fitkiu 發表於 20-4-2015 01:13 PM
真係可惜呀! 希望日後MP可以出合體系列

如果係我就一定當埋條底褲去支持:*
sixshotz 發表於 20-4-2015 05:18 PM
我認為佢係出得最好

同我排法一樣!:58:
我估Combaticon個主體唔會抄足既
因為都無雲梯:36: