Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 變形金剛討論•情報•分享集中帖!!!

you are crazy transformer fans:*
surekot 發表於 16-4-2015 04:31 PM
you are crazy transformer fans

我對5合1體既機械人毫無抵抗力{:1_206:}
好彩唔合體既就免疫{:1_203:}
師兄買左Warbotron戰鬥派主體未?見到出面貨到。期待師兄報告先決定是否後追
Warbotron戰鬥派我見有其他ching分享, 心口同塊面都好花, 但合咗體就真係好震撼! {:1_377:}
MP 系列出建造派就好啦

devastator

Hasbro版: $149.99  USD .. About HKD: 1162.6(九月出)
Make Toys Green Giant: $399.95 USD
TFC Hercules with Rage of Hercules: $529 USD.

唔好亂話Hasbro/Takara唔得.  鬼叫佢地出俾小朋友+ collector.
想要正3rd party就自己入Green Giant!!

Warbotron我未入. (睇下Hasbro Hotspot reshelled版先)

WA~~睇見都正! 勁!
以孩佬技術算不錯,但始終期待MP:78:
lsivan 發表於 17-4-2015 08:13 AM
師兄買左Warbotron戰鬥派主體未?見到出面貨到。期待師兄報告先決定是否後追

今晚同friend食完飯去睇d 舖收左不過其實我重未買到吉普車{:1_237:}

可變戰士 發表於 17-4-2015 10:32 AM
Warbotron戰鬥派我見有其他ching分享, 心口同塊面都好花, 但合咗體就真係好震撼!

其實都花得幾離譜{:1_213:}不過合體後既造型真係好正{:1_221:}
會照入(反正都洗濕左個頭){:1_375:}
fitkiu 發表於 17-4-2015 10:34 AM
MP 系列出建造派就好啦

孩記未出齊d所有combiners warTT都無乜可能出到合體角色架啦...:o

sixshotz 發表於 17-4-2015 03:39 PM
devastator

Hasbro版: $149.99  USD .. About HKD: 1162.6(九月出)

就係Mt建造派導左我入:53:坑架啦!!!!孩記果set應該會入埋

wartron就等我買埋主體再同大家分享下

希望師兄唔使捱吉普車貴貨。
如果成set入而家要成4K,好溶:no:
gikpa 發表於 17-4-2015 10:10 PM
其實都花得幾離譜不過合體後既造型真係好正
會照入(反正都洗濕左個頭)

合體好霸氣, 屋企有位我都會考慮! :p

TW恐龍派將會出第3隻仲係主體, 你有愛就留意下! {:1_220:}

:77:勁又唔敢講
不過返屋企見到佢地就好開心:43: