Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 如果無錢買Hottoys既Hulkbuster我會點?我會自己改

brian_ctw 發表於 25-3-2015 06:27 PM
想問問你係筆上油定係噴油上色?

金/銀/上線就筆上,消光用噴...:64:
如果無錢買Hottoys既Hulkbuster我會點?
咁我會努力啲去擝錢, 唔玩玩具了.
gl_edmond 發表於 26-3-2015 03:18 AM
如果無錢買Hottoys既Hulkbuster我會點?
咁我會努力啲去擝錢, 唔玩玩具了.

多謝C兄指導,好勵志,我依家就去比心機搵錢...:64:
bbq1120 發表於 25-3-2015 10:58 PM
金/銀/上線就筆上,消光用噴...

紅色沒有重上嗎?只噴消光{:1_375:}
我無重上紅色,因消光後會減小小色,所以你睇到既紅色唔同左
bbq1120 發表於 26-3-2015 08:56 AM
多謝C兄指導,好勵志,我依家就去比心機搵錢...

師兄, 我講我自己咋. 你話無錢玩係自謙, 我就真係無:x
[分享討論] 如果無錢買Hottoys既Hulkbuster我會點?

我會賣晒d robocop 同 舊 hottoys ,  買一隻hulkbuster
想問隻野係咪斷左貨, 豆城唔見有gei?
wilson3a10 發表於 27-3-2015 10:33 PM

吉吉島,仲有!:(

oo thx. see see tmr:shy:
.Ching !! -真係repaint得好靚!唔錯 !
其實係咁,我都買o左隻來repaint但係有d問題想請教下你!
1.你係手上,定係噴架?
2. 因為我想噴,依家同佢分晒件,但係佢左右手個兩舊金色野分唔到!唔知你,知唔知點攪呢!
請指點一下!thx
wilson3a10 發表於 27-3-2015 10:33 PM

尖沙咀反9城大量
改造得好正!:handshake:
earlho 發表於 27-3-2015 11:10 PM
.Ching !! -真係repaint得好靚!唔錯 !
其實係咁,我都買o左隻來repaint但係有d問題想請教下你!
1.你係 ...

你好,多謝支持,我係用手掃的,只有改裝時爆開過佢,之後都係合返埋上色,你可以用縐紋膠紙貼於非上色位置再噴油,待乾後將膠紙清走便可,有問題可大家一齊討論,我識既都會盡力答,THX!:65:

多謝支持,有機會再放成品上來分享!!!:64: