Toysdaily 玩具日報

[非官方產品] 大鐵人17 & 18號

-00- 發表於 16-4-2015 12:48 AM
http://s282.photobucket.com/user/seabiscuit_gogogo/media/D17/d17tp06.jpg.html
18號天線上面及中間 ...

咁樣對比一下真係差咁D喎 ~ :oh:
也不見得大廠跟足設定罷?
正如合金魂大武士改動了變型設定, 所以插到6魚時我都無入。
同意

最跟設定的那間廠是CMS 跟, 只陰陽電磁俠真係跟足設定

但那代表好?

braveking 發表於 16-4-2015 10:20 AM
同意

最跟設定的那間廠是CMS 跟, 只陰陽電磁俠真係跟足設定

我買陰陽電磁俠都係鍾意佢跟足設定, 呢隻係我所擁在的玩具最喜歡十名之內

我哋大人玩玩具放出來罰企已經好滿足,反而唔太捨得亂扭佢的關節
所以有幾多層關節, 可以做到咩動作, 反而唔係我的考慮, 擺太大的動作反而太阻地方, 阻住放其他玩具

(我覺得玩具連盒收埋反而會加速老化, 我有些合金玩具就係因為收埋, 反而會氧化, 所以我而家將大部份心愛的玩具放出來罰企 )
人人喜愛不同啱就比錢,唔啱睇下算。
too expensive, doesn't look good
18號舊化版的舊化輕手啲啲就相當靚仔,不過咁大隻,買哂17,18真係無地方擺出來:(
不管如何,一定入手
好怪
即刻無晒興趣
係米呢款+七返左貨?
頭像被屏蔽
I have played no. 18 but the quality is bad so I give it up:DD
12寸好似沒推18號啊