Toysdaily 玩具日報

查看: 66423|回復: 148

[非官方產品] 大鐵人17 & 18號

Anyone know these 大鐵人兄弟 17 & 18 號? look good.:shiny:

http://s282.photobucket.com/user/seabiscuit_gogogo/media/D17/d17tp06.jpg.html
18號天線上面及中間的是一樣長 下面的稍短 現在上天線太長
左右耳應要不同 現只有右耳正確
腰中間紅色是突出的 不是平的

出玩具的在於 是否有愛及忠於原本
好樣的給我改進 才對得住玩玩具的 和香港製造的名譽
是是但但只會製造垃圾:53:

starkit 發表於 1-4-2015 01:37 AM
真是唔明,有拉臣又冇得變型出來做咩?是味想俾d驚喜人?

我都唔係好諗得明~{:3_130:}
除左黑色未有相外其他2隻有相片,自己Google大鐵人18号揾啦!
Rex2209 發表於 26-3-2015 11:18 PM
小弟今日都喺淘孤訂了兩兄弟,不果孤注靚女話18號只係開TV色,唔係有師兄話三隻色都開訂喎。不過都希 ...

另一討論區有介紹18号,總共有3隻,1係原創黑色,2係銀色,3係電視劇原著生銹色。

双眼可以發黃光,心口可以打開入面有4粒led可以發紅光。
友網話17可變型的, 18本身根本沒變型, 最正是跟那只武者機器人, 可重演18號同歸於盡一幕. 感動:$
成一千銀喎! 太貴了!付不起呢!
嘩嘩嘩! 想問有無多D資料? :handshake:
來了!來了!期待進一步的資料。:shiny:
:handshake: Good News
I'm no idea these toys... :unhappy:

wait more info.... yes look very good..:shiny:
童年最愛~~ 24CM都唔細, 可惜親唔到GX同EVOLUTION TOYS, 但都會入~ COMING ON 新廠仔~
D名字咁鬼鬼祟祟,似乎係無拉臣嘢多。
頭像被屏蔽
從海報的設計風格,似乎係上次出百獣王的無限合金
我都覺得鬼鬼地! 個名要加多"兄弟"兩字! 真有D似無版的!
Just asked SuperXXX, no information about this at all.
如果係幅廠都好過無..睇定D先。 笨大又唔再出..:*
再看!下面隻17反而似真野,不過公司LOGO唔同,似不是這間新廠出品!
暫時知道17号可以變型。