Toysdaily 玩具日報

[詢問] 3月尾住池袋,請問中野,秋葉原,邊邊d地方多野買

kinis 發表於 4-4-2015 02:16 PM
仲要鄧佢地辛苦, 去旅行散心仲要幫人買呢買路, 仲要即時報道有乜有物報價, 浪費好多時間,  日本唔同香港 ...

絕對認同!!!!!旅行既野都係想開開心心, 又要幫人睇呢樣睇個樣, 真係好辛苦嫁, 浪費左個trip.

買左兩件舊野,冇咩特別多野買,反反而去outlet d名牌好平
我就唔見有港女咁樣,但強國人成張list係咁掃就有,但又溝通唔黎,攪到人地都唔知點,又話要免稅,又話要打折…
gararecio 發表於 4-4-2015 10:55 PM
話咁快我都去完東京成個星期~買o左一盒sdx同幾盒魂限robot魂~25000yen左右~少過上次去大阪差唔多一半~今次 ...

我買OCE冥王果陣有個黑鬼問我依個係乜野角色, 好彩我都仲可以用英文答到佢 :x
revy 發表於 5-4-2015 07:58 PM
我就唔見有港女咁樣,但強國人成張list係咁掃就有,但又溝通唔黎,攪到人地都唔知點,又話要免稅,又話要打 ...

算好啦,如果換轉係啲大媽買唔打折肯定鋪都拆咗佢
revy 發表於 5-4-2015 07:58 PM
我就唔見有港女咁樣,但強國人成張list係咁掃就有,但又溝通唔黎,攪到人地都唔知點,又話要免稅,又話要打 ...

有中陸留學生招呼嘛...

不過強國自由行係十分霸道同豪爽

我買一隻表, 佢哋買十隻

梗係招呼佢哋先

不過玩具部一般好少被嗞擾:!