Toysdaily 玩具日報

[詢問] 3月尾住池袋,請問中野,秋葉原,邊邊d地方多野買

malau 發表於 17-3-2015 01:56 AM
同意近年中野都少左好嘢,一系有都貴.

我前兩日岩岩東京番黎...行完秋葉原同中野都無野買...

得個行字.....係中野見到盒中古GX61大王者有D心郁郁之外.....其他都偏貴
C-tong 發表於 10-3-2015 11:57 AM
希望幫到大家去搵到心頭好

22號星期日下午去行過. 搵唔到地灘檔....... 冇開??
mr123 發表於 31-3-2015 04:27 PM
22號星期日下午去行過. 搵唔到地灘檔....... 冇開??

近呢3次過去都有開
我去日本會留9日,前後2個星期日都有開
會唔會係時間問題呀?
明天出發,希望有收穫{:2_254:}
C-tong 發表於 1-4-2015 01:13 PM
近呢3次過去都有開
我去日本會留9日,前後2個星期日都有開
會唔會係時間問題呀?

有機會. 我照地圖圈住位行左一圈都冇...
冇法.  :time:
其實日本有冇出現過假野賣?
星期一係中野行左唔夠一個鐘
買左OCE冥王12000YEN, OCE冰河10000YEN, SR勇者王白色限定10000YEN (全部未計稅)
冇時間去行秋葉原只係行左yodobashi 買左盒RG Wing Gundam 1890Yen
中野, 之前見有開封 MB Freedom 10000 yen, 最終因怕無位放棄, 現有點後悔
有冇見團隊係度掃貨。。。haha
godgundam 發表於 4-4-2015 11:41 AM
有冇見團隊係度掃貨。。。haha

梗有, 仲見有個講廣東話的四眼係一袋二袋, 又用手機拍低現場有乜即時報價俾電話裡的朋友, 直忙碌
kinis 發表於 4-4-2015 12:26 PM
梗有, 仲見有個講廣東話的四眼係一袋二袋, 又用手機拍低現場有乜即時報價俾電話裡的朋友, 直忙碌

上次過去都見到個港女都係咁
一路影相,一路大大聲講電問呢隻要唔要嗰隻要唔要,嘈到佢
見到都冇心情再行
C-tong 發表於 4-4-2015 01:59 PM
上次過去都見到個港女都係咁
一路影相,一路大大聲講電問呢隻要唔要嗰隻要唔要,嘈到佢
見到都冇 ...

仲要鄧佢地辛苦, 去旅行散心仲要幫人買呢買路, 仲要即時報道有乜有物報價, 浪費好多時間,  日本唔同香港大陸, 基本上係唔應在人家店內咁影法, 朋友有指定目標還好, 有就買無就算, 最煩係無目標但叫你去現場即時拍片同相, 跟住又考慮計數, 完美的online shopping
kinis 發表於 4-4-2015 02:16 PM
仲要鄧佢地辛苦, 去旅行散心仲要幫人買呢買路, 仲要即時報道有乜有物報價, 浪費好多時間,  日本唔同香港 ...

講明唔比影相,佢冇埋囉
好似有錢大晒,辛苦晒佢
可憐佢男友喺佢隔離等佢
10000羊freedom仲係度,有意可以去買
話咁快我都去完東京成個星期~買o左一盒sdx同幾盒魂限robot魂~25000yen左右~少過上次去大阪差唔多一半~今次去中野感覺新o左光猛o左(同7年前比)~同埋多o左其他國籍旅客(如泰國,越南及歐美)