Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 想訂HT hulkbuster請注意

cartoon 發表於 6-3-2015 12:33 PM
MARK 43截左訂未呀??..... hulkbuster睇怕6月都未截訂....  ....夠膽就公布下星期截訂嚇下你地... ...

十分讚同, 這個SPEC價值同師兄想法一9樣
zoreyoi 發表於 6-3-2015 01:25 PM
鍾意咪訂囉,等到出貨先決定實有風險,邊個話一定跌價?到時炒起的話班等跌價既人實係度嘈

冇錯, 不過先落訂同等現貨都各有不同的風險, 睇每個人想承受邊方面的痛苦(加錢后追定蝕讓) !
kingofhero 發表於 6-3-2015 01:41 PM
師兄好少出街 ? 得閒落深水步精口望下, MK38 , MK17 大把貨,重比訂價平, 重有我見大把人訂左貨但肯定唔係 ...

點同呢,38同17只係路人甲,出現時間得幾秒,加上Tony無著過,唔係死忠都唔買啦,唔跌價就奇
zoreyoi 發表於 6-3-2015 02:34 PM
點同呢,38同17只係路人甲,出現時間得幾秒,加上Tony無著過,唔係死忠都唔買啦,唔跌價就奇

我反而覺得呢次hb個size同定價先最大問題,
呢隻大舊貴嘢精品點會同你責咁多貨﹖
如果精品曾經有過蝙蝠車或者iron monger等等巨物又有數量充足嘅「大貨」出現就算有案例。
zoreyoi 發表於 6-3-2015 02:34 PM

太睇小電影威力,復仇者聯盟1咪又係隻隻炒起!2一出,大把人入坑後追,就算手工差小小,好多人為儲齊一套就買
請問精品在那裡?
呢隻嘢套戲做完都未截
睇完套戲先算都未遲
numan123 發表於 6-3-2015 12:29 AM
我見呢度好多人都話唔訂,咁算唔算冷門

呢度大把人口裡說不

轉個頭咪又係......

等睇插水~~ 完 !
numan123 發表於 6-3-2015 12:29 AM
我見呢度好多人都話唔訂,咁算唔算冷門

我呢度的反应,反而空前的热烈
不吃饭都要订。。。真是估他不到
akito1230123 發表於 6-3-2015 01:03 PM
何來大貨?訂得果班都係自己收藏,由於定價高,太大隻,炒家都唔會訂太多,玩家又點平放返出來?hot toys擺 ...

會唔會炒就唔知,我訂果日就有個阿叔一埋櫃位就話要訂三隻,當然唔成功啦,入到電梯仲大大聲話HT多鬼餘,仲話自己行多轉HT都唔知啦........咁佢係炒定玩真係唔知道喇!!! 都係果句: 係鍾意嘅,有機會咪訂左先囉,又分析又估會插水到時先入貨,證明唔係大愛,咁慳番唔買好過,哩隻平極都要4千幾啦~~
目標3.5k 至4k 因為真負擔唔起
負擔得到就訂,負擔唔起就唔玩,玩具又唔係必需品,何苦玩得咁辛苦