Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 想訂HT hulkbuster請注意

呢隻一定等插水~~

1. 太大隻,有D師兄人訂佢又訂,其實未必入到境, 連埋盒應該有部冷氣機咁大 !
2. 可動低 (套戲隻野太勁,但隻玩具乜都做唔到 !)
3. 出貨時間太長,套戲落畫成年先出.......咩癮都過晒啦 !!
4. 隻野本身貴, 聽聞有好D師兄起雙飛 ,到時一定有師兄各種理由放單 !

等實物出左睇D專業靚相當買左~
ChiuJai 發表於 6-3-2015 09:25 AM
成五千幾蚊,仲想炒得起.有啲難度喎....我唔訂,寧願等日後有大貨派時,睇QC同等佢跌番價至考慮入都未遲 ...

十分認同{:1_377:}隻hulkbuster對我真係貴::60:如果現貨KEEP到都好D 最慘係HT D野一時時!!!!存在太多變數都係睇QC同大貨至考慮入吳入都未遲.最重要真係吳平
成五千幾蚊:cool:

{:1_203:}MARK 43截左訂未呀??..... hulkbuster睇怕6月都未截訂....  ....夠膽就公布下星期截訂嚇下你地....咁唔駛搵人唱好都大把人狗衡去訂啦....  .....就算得過灰模或黑影都無問題....香港人嘅心態就係驚死執輸買唔到....好物我自然會唱好...值唔值我會理性分柝...人家唱好唱衰影響唔到我......睇得通就係你玩玩具...睇唔通你就比玩具玩.....閣下會係邊隻??

只係想炒賣圗利....不如炒150銀紙...一家人總動員用2500去博獲利肯定好過隻hulkbuster.....4月有結果....賺左到時再訂hulkbuster都未遲...到時隻
hulkbuster更多成形資料...係加分定減分到時咪知,,,,.我地唔急HOTTOYS一定急....話唔定到時黃大仙上身有求必應..中央供電系統唔係無可能.....

最後都係咁講...呢個SPEC比盡只值4千頭....如果可以中央供電5100我會考慮下....

定價太高越多跳樓... Robocop.. batman armory
nlhung2005 發表於 6-3-2015 12:31 PM
十分認同隻hulkbuster對我真係貴:如果現貨KEEP到都好D 最慘係HT D野一時時!!!!存在太多變數 ...

師兄都講得啱:存在太多變數....雖然我好熱愛IM同HT,但不是死忠,不會盲目係HT嘅IM同相關產品就死追死買,玩都要玩得清醒同衡量價值.....{:1_220:}
cartoon 發表於 6-3-2015 12:33 PM
MARK 43截左訂未呀??..... hulkbuster睇怕6月都未截訂....  ....夠膽就公布下星期截訂嚇下你地... ...

AGREE....我都係認為佢唔過$4,500就合理,如果有合金版,最多+兩千...{:1_220:}
就算有錢買左,到睇厭左,香港有幾多有錢有地方既人同你接,咁大件野
何來大貨?訂得果班都係自己收藏,由於定價高,太大隻,炒家都唔會訂太多,玩家又點平放返出來?hot toys擺得越耐,價錢越高,隻野值幾錢,唔係由玩家講,係睇市場需求,到最後電影一出,咪又係大熱,隻隻炒高,大把人後追,都唔明邊到彈d大貨同平貨出來
鍾意咪訂囉,等到出貨先決定實有風險,邊個話一定跌價?到時炒起的話班等跌價既人實係度嘈
akito1230123 發表於 6-3-2015 01:03 PM
何來大貨?訂得果班都係自己收藏,由於定價高,太大隻,炒家都唔會訂太多,玩家又點平放返出來?hot toys擺 ...

師兄好少出街 ? 得閒落深水步精口望下, MK38 , MK17 大把貨,重比訂價平, 重有我見大把人訂左貨但肯定唔係收藏~
我已買到差不多齊晒IM,但我都吾訂了。完。
總之會訂既已經訂左,唔訂既就等大貨。完了。
呢隻炒唔炒得起,五五波!

5K一隻,所以HT真係收訂才生產,所以派用家後,街貨唔多,挾住A2名,一炒就上天!

不過,HT手工好緊要,手工好,後追者眾,一炒又起!

戲入面HB英唔英,若英到喊,又後追者眾,若廢柴一件,2K入手。

$同地方根本不是問題,到時自會有。

有愛,去馬!唔好考慮跌價,幾百元當保險,唔比佢升呀?

像我無愛,$51都pass。
最重要是訂單有min.吧,無人訂ht都要焗做咁多,除非自己廠,3a是自己廠,唔知ht了
交叉人 發表於 6-3-2015 02:09 PM
最重要是訂單有min.吧,無人訂ht都要焗做咁多,除非自己廠,3a是自己廠,唔知ht了

香港人唔訂,唔代表鬼佬唔訂,好難唔過min.....