Toysdaily 玩具日報

查看: 28035|回復: 59

[分享討論] 想訂HT hulkbuster請注意

經過上次MK38貨不對版後,今次打死都唔會訂,等睇實物及執平貨仲好。
最重要是訂單有min.吧,無人訂ht都要焗做咁多,除非自己廠,3a是自己廠,唔知ht了
我已買到差不多齊晒IM,但我都吾訂了。完。
何來大貨?訂得果班都係自己收藏,由於定價高,太大隻,炒家都唔會訂太多,玩家又點平放返出來?hot toys擺得越耐,價錢越高,隻野值幾錢,唔係由玩家講,係睇市場需求,到最後電影一出,咪又係大熱,隻隻炒高,大把人後追,都唔明邊到彈d大貨同平貨出來
師兄好興喎,不過38出貨同版又真係爭D,不過有傳今次HT請左3x做舊化嘅師父過檔,希望做番出好戲啦…況且咁貴:(
好難講。呢隻野全城期待。ht應該會做好的
頭像被屏蔽
我想問38插左幾多?有個預算都好呀......
HT 惯性,越热门的,品质越差
反而没期待的,作的特别好

不知这次会例外?
kkchan 發表於 6-3-2015 12:27 AM
HT 惯性,越热门的,品质越差
反而没期待的,作的特别好

我見呢度好多人都話唔訂,咁算唔算冷門:(
AVP仔 發表於 6-3-2015 12:10 AM
師兄好興喎,不過38出貨同版又真係爭D,不過有傳今次HT請左3x做舊化嘅師父過檔,希望做番出好戲啦… ...

3A嗎?? 消息來源是....?

雖然我都希望執平貨,但有個問題係 都要有人去入貨
愈多人有貨係手 先有機會炒唔起嫁
而家唱淡,咁到時點會有平貨
而家唔訂 5100 蚊都個個叫貴 咁個價又會升得幾多呢
我唔係打手,只係想大家唔洗諗太多
SNAKE.7 發表於 6-3-2015 01:10 AM
雖然我都希望執平貨,但有個問題係 都要有人去入貨
愈多人有貨係手 先有機會炒唔起嫁
而家唱淡,咁到時 ...

好大機會炒起,復仇者聯盟電影一出,大把人後追,A1隻隻角色都炒起晒,有眼睇,如果真係鐘意,提早訂
akito1230123 發表於 6-3-2015 01:28 AM
好大機會炒起,復仇者聯盟電影一出,大把人後追,A1隻隻角色都炒起晒,有眼睇,如果真係鐘意,提早訂

支持, 絕對會炒起, 身邊有朋友考慮中都叫佢唔訂會後悔
其實幾時會截單? 我想睇完戲先諗訂5訂
但看來有機會【雷聲大,雨點小】
到時睇完戲先算,反正唔信炒得起
16年尾應可平手入:he:
香港地真係咁多人玩得起呢個 size ?? :(
不知有幾多人有入neca d 18寸大膠, 所以size那兒是問題!
反而價碼才是問題, 5千是有大把人比得起, 不過1:4又要5千的話, 非忠心粉絲們便會心計, 我就比較願入1:4了.