Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Avengers: AOU 1/6th scale Hulk Collectible Figure

tc298 發表於 26-2-2015 11:15 AM
依隻我唔去馬LU....留返D $等Hulk Buster

師兄,我都係咁諗,留番彈藥買大牛龜好過!{:1_220:}
ChiuJai 發表於 26-2-2015 11:48 AM
師兄意見正是我想講,失敗之處就是在條褲度,不如考慮加番條戰損褲,可能仲有些少吸引力....不過HULK不是本 ...

今次戲入面條褲係咁HT都冇計, 我其實都覺得吾錯, 但吾該可吾可以跟番戲用回紫藍色呢?
要full team 所以硬食.....就算已經有ver one.....
尋日上網,好多人放 Ver.1 就知呢個受歡程度!
如果普通版
其實有v1 真係唔需要v2 師兄們想清楚呀xd
ChiuJai 發表於 26-2-2015 11:52 AM
師兄,我都係咁諗,留番彈藥買大牛龜好過!

不過好似話HulkBuster會好貴....可能過3千?????
同上一版分別不大...........pass

衰係條褲到 x 10........
tc298 發表於 26-2-2015 01:33 PM
不過好似話HulkBuster會好貴....可能過3千?????

隻 ultron prime 都要二牛幾, Igor 都要三牛二, 實過喇, 我只希望佢唔超過四牛.
要追齊成套A2都幾甘!莫講有無A1在手!
本身無A1, 想買一隻, 但又不是大愛, 買一個無多個頭好似欠左D,  買Deluxe又有D貴, 1516中...
eb1815 發表於 26-2-2015 02:05 PM
隻 ultron prime 都要二牛幾, Igor 都要三牛二, 實過喇, 我只希望佢唔超過四牛.

如果要4牛買隻Buster....我都真係要一諗再諗啦:time:  好似太癲啦
一定過3000~~
我諗$4500蚊內...
the bat戰機都4千幾..
而家尼隻係第一次出.又咁大隻~~
我預佢4500內~好想買.不過咁貴就真係無計..
買Q版Hulk Buster~~:x
tc298 發表於 26-2-2015 01:33 PM

話哂大牛龜,攞你命三千都屬正常嘅.....希望依隻會係小弟嘅終極人偶啩!{:1_220:}