Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Avengers: AOU 1/6th scale Hulk Collectible Figure

其實有冇大大想要個上背身同開口頭...小弟就反而想要E起棚牙個頭多D,,,對上半身同開口頭冇興趣...有既可以夾份訂
o者喱 發表於 28-2-2015 12:35 AM
其實有冇大大想要個上背身同開口頭...小弟就反而想要E起棚牙個頭多D,,,對上半身同開口頭冇興趣...有既可以 ...

小弟有興趣,可以夾份訂,小弟係VIP,可以平啲添,請email rider555s@yahoo.com.hk聯絡
看起來還不錯!:handshake:
long 發表於 27-2-2015 05:59 PM
剛才出去睇左實物,DX body係硬膠,雕功好靚,不過店員講明大貨夾拉廣達會有分模線,辦係無嘅

H記係咪痴X左線嫁:53:隻野成2千幾銀 大佬個價都吳平啦!!!!!!!!!!!!!!分模線要處理係咪真係咁困難:*錢就色得收D產品收越來越求其
頭像被屏蔽
大家有無覺得A2越來越狼?M43過2K,合金?算!Ultron膠又過2K,呢隻翻生大龜又過2K,隻hulkBuster 唔過4K唔似HT!
It's really expensive but sometimes it is well known that Marvel's licence fee is VERY steep so the pricing is not always up to Hottoys :60:
ilove12inch 發表於 1-3-2015 12:37 PM
大家有無覺得A2越來越狼?M43過2K,合金?算!Ultron膠又過2K,呢隻翻生大龜又過2K,隻hulkBuster 唔過4K唔 ...

咁大家以后真係要嚴選呀, 唔係大愛都唔好諗住訂咗之算 !
冇a1 ,今日訂了一隻普通版,$1690 算貴了,隊長平好多
有興趣,但shf 仲吸引我,一千幾可以買哂4個主角
個髮型真係唔係好掂:x
除咗色差之外條短褲太厚啦,搞到大脾膝頭位同小腿兩級咁
請問師兄呢隻大概幾高呢?我要準備下位置先決定入唔入...
mokfung1985 發表於 4-3-2015 03:05 AM
請問師兄呢隻大概幾高呢?我要準備下位置先決定入唔入...

55cm, 比Igor高12cm.
明明話内臓Mark43、但為何Facebook等官図無開蓋露出Mark43既相???