Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Avengers: AOU 1/6th scale Hulk Collectible Figure

pc9527 發表於 25-2-2015 10:39 PM
HT今次市場策略錯晒了,如果1630普通版係跟不可動嗰個body同下半身,deluxe先跟埋包膠body,咁一來普 ...

HT冇錯呀,佢定位就係想冇第一款既人買...
如果好似師兄你咁SET,冇第一款既人變相一定要硬食DELUXE版,購買意欲大大減低
而原本有第一款既人,會入第二款既意欲就唔會高,更加兩頭唔到岸
唔知新波地可否插入舊波地
冇A1 ver.1的我..今次走唔甩A2 set ver:$...好彩今次有多半個身同怒頭..如果唔係吸引度大減
i think the hulk in toy soul looks even better!

我覺得面相ver.2靚d..

我覺得呢個價值得比多一對硬手
fb開始有人賤賣ver.1:shiny:

係咪會有紅身body ver.岀呢?定係下集avengers另先有呢?
kkkso04010 發表於 25-2-2015 08:48 PM
普通版比500,DX 比1000

真唔該晒師兄:77:

訂set啦DVD兄..我聽日先狗衝上去:$
pc9527 發表於 25-2-2015 10:39 PM
HT今次市場策略錯晒了,如果1630普通版係跟不可動嗰個body同下半身,deluxe先跟埋包膠body,咁一來普 ...

x2 :shiny::shiny::shiny::shiny::shiny::shiny::shiny:
買呀! 買呀! 買呀!
有A1,實在揾唔到原因買A2。

咁多人彈,HT分分鐘收得好少order,呢隻變成限量版300隻!

Yo!A2又成功免疫一隻!:34:
wing1123 發表於 25-2-2015 11:33 PM
訂set啦DVD兄..我聽日先狗衝上去

謝師兄意見,我已有1了,15/16唔知仲訂唔訂好,但又好想要套裝……真好煩:no: