Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Avengers: AOU 1/6th scale Hulk Collectible Figure

訂金比1000定500呢?

拍攝角度同光影位都吾同,明顯「暗示」新比舊版好,其實9成一樣:shiny::shiny::shiny:
其實都出雙頭板本啦!點解其中一個唔出紅眼呀?條庫又唔同左,係咪又留一手?
價錢可接受,但條褲隻色差咁遠點買呀!
可不可以单买裤衩?

ht不思進取,基本上呢個肌肉身唔係差,但成套戲hulk都冇企過咁直,hulk係砣背既事實ht重來冇考慮過……
DVD迷 發表於 25-2-2015 06:55 PM
訂金比1000定500呢?

普通版比500,DX 比1000
個look好似ver1正d
不過ver2就叫抵d lor..
不過爛褲的hulk始終都係正宗d
頭像被屏蔽
點解會咁嫁?點解會咁嫁?……呢個頭喺邊度剪嫁?
彌敦道九號呀…… ?
頭嘅嘢,唔能夠人哋剪你又發騷發登就去剪㗎,要襯㗎!你睇髮型完全唔襯嗰臉型,嗰臉型又唔襯嗰身型, 身型又撞番曬嗰髮型,喺撞到嘭嘭聲呀!阿 HULK 哥!
點解個樣咁怪既!請改進
超港人 發表於 25-2-2015 09:07 PM
唔係9成
係直頭同上一隻十成十一樣.

除了條褲不同……
HT今次市場策略錯晒了,如果1630普通版係跟不可動嗰個body同下半身,deluxe先跟埋包膠body,咁一來普通版可以賺多啲,二來唔會令人覺得今次平咗即係上次食水深,三來可以吸引有舊版嘅人買,一舉三得

起碼小弟我會因為咆哮頭同新body去買,但而家要硬食一隻舊body先有新body,咁就唔會考慮了。

另外HT今次出張頭雕對比圖真係好低裝,本來想表達新頭靚過舊頭,但相中嘅舊頭根本唔係大貨,係開發途中嘅樣板,睇啲牙咁雪白就知,另外成個輪廓都同我手中嘅大貨完全兩回事,我手中嘅大貨同新頭根本就冇咁大分別,HT今次分明係做假,制造假象令人意為新頭靚好多......
mephisto21 發表於 25-2-2015 07:37 PM
可不可以单买裤衩?

of course you can, it's $1690