Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Avengers: AOU 1/6th scale Hulk Collectible Figure

有可能再出灰色?
home3302 發表於 16-3-2015 09:48 PM
Order 左單隻,又想轉set tim

我想要單隻唔要set,又遲左決定訂定唔訂,你會唔會考慮賣單?
,在今年1月MARVEL釋出《復仇者聯盟2:奧創紀元》第二波預告時,有部分歐美的漫畫迷們留意到,預告中的浩克顏色不太一樣。尤其是與預告中其它時刻現身的浩克顏色差異很大,加上網路上流傳著一張知名玩具公司Funko 將在《復仇者聯盟2:奧創紀元》系列玩具中推出灰色浩克的宣傳看板,於是引起了許多熱烈的討論。不同型態的浩克,是否有機會在大螢幕中登場呢?
請問是不是已截訂?
在那裡影?。  師兄。  
home3302 發表於 3-5-2015 01:41 PM
在那裡影?。  師兄。

SBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
12吋figures,最容易令整件產品失真處就是關節接博位,個人認為是Hulk
Figure 的最大缺點。
到貨??咁快截訂
TH 截了?。        
原來咁快已經截訂。:78:
wiswis 發表於 3-5-2015 02:37 PM
原來咁快已經截訂。

剛剛去咗SB,今天仲未截,所以可以繼續考慮一下。
有愛就早D訂啦,費事到派貨時又怪SB派得慢、有排等:ar:
zoreyoi 發表於 3-5-2015 08:59 PM
有愛就早D訂啦,費事到派貨時又怪SB派得慢、有排等

多謝師兄提點。有ver 1及未知幾時出雷神同埋期待局長,又驚呢set啡盒會超巨大,所以仲係15.16中
jcvcheng 發表於 3-5-2015 09:21 PM
多謝師兄提點。有ver 1及未知幾時出雷神同埋期待局長,又驚呢set啡盒會超巨大,所以仲係15.16中

有Av 1的話呢隻都唔算吸引,係頭雕同顏色唔同
Deluxe版肯定大盒,話晒多左個上半身
另外就睇下你係咪想買齊Av 2既主角或者夾埋Hulkbuster diplay,係就話就訂啦

我無ver 1,所以諗都無諗就訂左:DD