Toysdaily 玩具日報

樓主: 2littlemoney

[分享討論] king arts 被 HT 追殺! 1/9 iron man 3 系列現困局!

今日上去睇過隻 1/4 mark 3 維修充電 statue, 真係幾正!
話第一季出貨, 唔預訂了, 但如到時有現貨就會買。

仲有佢地隻 1/9 mark 3 擺左起度幾個月, 又唔開訂, 唔知想點?
2littlemoney 發表於 27-2-2015 07:35 PM
今日上去睇過隻 1/4 mark 3 維修充電 statue, 真係幾正!
話第一季出貨, 唔預訂了, 但如到時有現貨就會買 ...

咁開訂又會比人嘈點解唔派MK-42啦~

我自己都好喜歡隻MK-3, 不過IM1電影都已經是好幾年前的事, 急不在一時, 佢今日開同下年開, 對有心入手的人分別不大. 我覺得要開都開MK-43先. (出得成MK-42= MK-43 99% OK), 同AV2的周邊產品(hulkbuster etc) 先啦~

可能我一向對新公司都唔會訂野, 所以幾時出我就無咩所謂, 佢遲出蝕o左個熱潮我最多唔買無損失罷了...