Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[Hot Toys] 1:6 Thanos Guardians of the Galaxy 《銀河守護隊》正式登場

denniskwong 發表於 4-2-2015 12:49 PM
冇手套始終差d野, 唔太明 ht 呢個時候放出黎做乜

奇就奇在GOTG尚欠一員,就跑出Thanos,其實Thanos全場戲坐響度,大可以出PPS
chungyuihing 發表於 4-2-2015 01:34 PM
奇就奇在GOTG尚欠一員,就跑出Thanos,其實Thanos全場戲坐響度,大可以出PPS

係喎, 反而GOTG個大佬都唔出
我想佢出主角個SO CALLED 養父多過個癈大佬 XDD
借問各師兄,以HT1�6單人偶計,呢件係咪最高價?
Iron Monger $3200算唔算?
mansit 發表於 4-2-2015 05:17 PM
Iron Monger $3200算唔算?

都唔明點解IRON MONGER 定價咁貴.....又無金屬又無咩花招~ 仲要錯比例同裂腳....不過我買左..
mark 38 igor $3250
真係大得來不討好。邊個有訂
減一千都仲要考慮一下
佢俾多隻手套,我就訂
加個奸笑頭我都會訂!
其實都幾矛盾,如果個個等現貨先決定,就會出貨少,出貨少需求大就會炒,到時又有人會鬧
所以我決定做老襯~搵日上去訂左佢先:)
迪捷路貓 發表於 16-2-2015 09:25 PM
其實都幾矛盾,如果個個等現貨先決定,就會出貨少,出貨少需求大就會炒,到時又有人會鬧
所以我決定做老襯~搵 ...

agree, 我成日都懷疑呢區有唔少炒家係唔係都唱衰件貨, 等d人無意慾去訂, 到時自己件貨就更容易炒起.
eb1815 發表於 16-2-2015 09:52 PM
agree, 我成日都懷疑呢區有唔少炒家係唔係都唱衰件貨, 等d人無意慾去訂, 到時自己件貨就更容易炒起.

有時有啲網友的確存有唱衰成份,不過近期HT巨型figure出貨時同官圖有落差,
而且就以呢隻thanos為例,的確定價較貴而且冇啲夠吸引嘅賣點,如奸笑表情之類,
呢啲都算客觀論點,咁一啲十五十六嘅玩家睇下大貨係點先決定買唔買都情有可原,
畢竟其實本身買嘢就係要睇啱先買,預訂後先發覺同自己期望有差距,
個個人接受力都唔同嘅。
Yes I prefer 奸笑表情:$