Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[Hot Toys] 1:6 Thanos Guardians of the Galaxy 《銀河守護隊》正式登場

eb1815 發表於 1-2-2015 02:51 PM
係喎, 我睇返玩具展個 display 都係得一塊灰布 ~
大家快d通知全部人呢個問題, 唔好到時又俾 HT 當冇&#2 ...

咪就係囉
官圖明明係有detail :no:
ilovetoys 發表於 1-2-2015 08:56 PM
咪就係囉
官圖明明係有detail

yes, the detail on the official photo were missing
on the prototype!

我估大舊佬可能都唔出,但估唔到會出呢隻,可能佢知下幾集都係呢個設定所以出黎慳模錢⼀
今日去訂CA
望左好耐,都係無訂埋呢隻
因為個樣好似病病地咁
得個叫大件...無乜霸氣
pathk 發表於 1-2-2015 11:52 PM
今日去訂CA
望左好耐,都係無訂埋呢隻
因為個樣好似病病地咁

呢隻如果唔夠訂單, HT 可能會加多個電影中奸笑頭彫做 bonus!
大家唔急嘅可以等等吧!
我覺得去到A3果時電影應該會再改設定,只計A1到依家個樣已經唔同左!

所以都係pass!{:1_204:}
艾倫 發表於 2-2-2015 12:54 AM
我覺得去到A3果時電影應該會再改設定,只計A1到依家個樣已經唔同左!

所以都係pass!

係 lor, 坑番 d 錢夠訂 black widow 同 scarlet witch 啦!:D
個prototype 真係唔多掂
星期日去信和睇過實物,我就可以慳返了:36:
真係得個大隻, 冇咩霸氣
Not my cup of tea... {:1_203:}
無奸笑頭、無 Infinity Gems 手套,一定唔會入,近來o的大大件o的價都係跌多,不如等隻完整o的o既 Thanos 先買黎收藏
全套戲好似傷健人士咁坐住輪椅,未起過身,全無意欲比$
木無表情,睇見都唔開胃。況且冇手套更加無癮
冇手套始終差d野, 唔太明 ht 呢個時候放出黎做乜