Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[Hot Toys] 1:6 Thanos Guardians of the Galaxy 《銀河守護隊》正式登場

下午已九衝咗上20樓訂咗……今年年尾或16年初派貨!

"http://www.talkcomic.com/uncategorized/marvel-最強奸角thanos介紹.html" <--- 全句highlight copy & paste
好詳盡既介紹, 原來佢張椅係漫畫到有好多功能
eb1815 發表於 29-1-2015 01:43 PM
真係型到震, 但睇 FB 有人話寧願等 Avenger 3 有指環版本, 我心諗 A3 有排未上畫, 再加埋 HT 既效率, 指環 ...

That's right ! I agree with you
quincy 發表於 29-1-2015 02:48 PM
理性既人都會等手套版既……

Then need to wait until 2018 - 2019 : )
等實物出&#21655;至算,宜家唔會訂住,igor有版你睇
Ht 今次計錯數啦
呢個過度版應該係奸笑頭
下次就手套加正常頭
咁d人就會衝去訂啦
都幾期待,不過經歷左M38後,出貨再買安心的,反正呢期產品又抄不起。出貨買都不錯
請問有無師兄知幾錢?  而又要落幾多訂 thx !
好鬼大隻, 真係要放上神台供奉先有位{:3_147:}
jedi 發表於 30-1-2015 12:06 PM
請問有無師兄知幾錢?  而又要落幾多訂 thx !

全數$2590,一千訂
幾有氣勢,
不過無愛:78:
等手套版..........:blame:
taifat 發表於 30-1-2015 08:56 AM
等實物出&#21655;至算,宜家唔會訂住,igor有版你睇

yes, especially the hulkbuster. the prototype has lots of weathering as on igor's.
黑 發表於 30-1-2015 11:16 AM
Ht 今次計錯數啦
呢個過度版應該係奸笑頭
下次就手套加正常頭

今次呢個冇人訂,個手套板 thanks 會唔會唔出架?!
其實個價好似太進取,但Thanos應該A3至會正式埋架,又夠霸氣,都系要入,奸角吾會集集出