Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[Hot Toys] 1:6 Thanos Guardians of the Galaxy 《銀河守護隊》正式登場

chungyuihing 發表於 30-1-2015 03:07 PM
其實個價好似太進取,但Thanos應該A3至會正式埋架,又夠霸氣,都系要入,奸角吾會集集出

其實香港個價$2590 已算好抵,sideshow 個度開 $415,即 hkd3200! 奸角始終亞洲人小 d fans。

都真係幾霸氣... 但有錢買都未必有咁多位放...
2littlemoney 發表於 30-1-2015 02:59 PM
今次呢個冇人訂,個手套板 thanks 會唔會唔出架?!

你放心啦
Thanos喺marvel係大角黎
點會唔出呀
遲下佢正式出場
Ht 出幾個ver 都得呀
其實大家有無留意到手拗位
個關節其實都幾外眼下
黑 發表於 30-1-2015 05:00 PM
個關節其實都幾外眼下

如放
返正無錢, 一於等 。。。。{:1_204:}
隻野都幾貴下∼∼
黑 發表於 30-1-2015 05:00 PM
個關節其實都幾外眼下

you mean here?

Guardians of the Galaxy : Thanos - Shared by Hot Toys Secret Base
stonekeung01 發表於 1-2-2015 07:23 AM
Guardians of the Galaxy : Thanos - Shared by Hot Toys Secret Base

DLM!!! 真係好衰唔衰,佢個版一出就比我留到啲比較揚眼既衰野。
佢雙腳中間前裙位無晒啲detail, 就咁一塊灰色平面:blame: 咁都得?!?!
利申:勁愛Thanos

No ar,你睇返樓上日本張官圖
垂直時手胶位好明顯見到好大粒ball joint
如果要見唔到ball joint,一係就包膠手(唔知幾時會爆),一係就不可動,各位會點揀
ilovetoys 發表於 1-2-2015 11:09 AM
DLM!!! 真係好衰唔衰,佢個版一出就比我留到啲比較揚眼既衰野。
佢雙腳中間前裙位無晒啲det ...

咁應該係點, 上面原本有彫刻的嗎?
冇睇開 marvel comic 唔清楚。
係喎, 我睇返玩具展個 display 都係得一塊灰布 ~ :@
大家快d通知全部人呢個問題, 唔好到時又俾 HT 當冇嘢就咁派貨!  
2littlemoney 發表於 1-2-2015 02:40 PM
咁應該係點, 上面原本有彫刻的嗎?
冇睇開 marvel comic 唔清楚。

唔係呀,係個版得灰色一塊平面。但官圖係有detail 既雕刻!