Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 現時點 最近情況

去過幾次示威區,不知幾和平,有水,有餅,有人印畫。
你驚不如驚警犬,籃絲好過啦,冇佢地邊有衝突,行得慢d都要打人,打人升級到不需暗角,光明正大咁打,重衰過公安:ar:

都吾知點解俾人點評混淆視聽,我只是把最客觀的事實說出來,
如果示威者係暴民,附近已經毀於一旦(吾駛講咁遠,最兩年國內[合法反日]暴動就知],而事實只是多了幾個行人徙步專用區,
但昨日前日兩天班差佬咁樣扑D行過普通市民到底係咩一回事,當人畜生趕羊呀?吾係有更尊業靈活判斷措施嫁咩,用咁高人工請個趕羊返來?!
要冒住俾差佬打來維持治安,咁我寧選D示威者坐番係度好過,起碼我人身吾洗受到威脅先
呢次自掟催淚彈後再一次對警察失望
呢度仲係玩具日報?
dasw123 發表於 28-11-2014 05:28 PM
都吾知點解俾人點評混淆視聽,我只是把最客觀的事實說出來,
如果示威者係暴民,附近已經毀於一旦(吾駛講咁遠 ...

因你講左依句...(做生意既朋友都話D差佬藍絲帶黑社會一搞事, 又吾駛做生意)
djdavid 發表於 28-11-2014 05:44 PM
因你講左依句...(做生意既朋友都話D差佬藍絲帶黑社會一搞事, 又吾駛做生意)

網友已經講左 你喜歡點解讀就點解讀
我都唔想toydailys 都要玩文字地獄.費時同你晒時間又講到離晒題
dasw123 發表於 28-11-2014 05:58 PM
網友已經講左 你喜歡點解讀就點解讀
我都唔想toydailys 都要玩文字地獄.費時同你晒時間又講到離晒題

所以咪話你...混淆視聽囉!
mj23 發表於 28-11-2014 03:30 PM
唔好個腦只係掛住玩玩具, 要用吓個腦分別是非.
真正暴民係部份著住制服揸棍亂打人既人渣
...

明白晒,原來破壞政總玻璃果D原來係警察,霸住條路果D原來都係警察,多謝提醒。
williamhychan 發表於 27-11-2014 09:40 PM
應該是NX edge style 那款突擊自由Gundam

師兄全中就係佢,好心各位師兄喇,依度係玩具台,如果有感而發既就去u仔喇,大把人同你地討論,其實樓主想知現時點既情況已經達到,板主不如del左個post去算
djdavid 發表於 28-11-2014 06:08 PM
所以咪話你...混淆視聽囉!

你自己理解既意思同我地吾同,就話人混淆視聽,你繼續活係你自己既世界拉
dasw123 發表於 28-11-2014 06:45 PM
你自己理解既意思同我地吾同,就話人混淆視聽,你繼續活係你自己既世界拉

你這句是表達警察在搞事,可有其它解讀?
願聞其詳
djdavid 發表於 28-11-2014 06:53 PM
你這句是表達警察在搞事,可有其它解讀?
願聞其詳

[size=18.0180187225342px]你好叻,其實真係有其他解讀, 就係

移去閒聊區嗱 …… :ar::ar::ar:
dasw123 發表於 28-11-2014 07:16 PM
你好叻,其實真係有其他解讀, 就係

你叻d……[沒有公平執行職務=搞事]
djdavid 發表於 28-11-2014 07:26 PM
你叻d……[沒有公平執行職務=搞事]

如果係公平執行職務,又點會製造到事端,搞到事呀,醒目仔~