Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 現時點 最近情況

SPICYMAN 發表於 27-11-2014 08:33 PM
Bb突自是什麼?謝謝

應該是NX edge style 那款突擊自由Gundam
聽到唔只一個店主講,遲D多數唔做 :o
甘將來無左個好好行逛既玩具場了:help:
mz024024 發表於 27-11-2014 07:26 PM
而家好明顯唔係驚示威者本身...而係驚伴隨著示威者出現的, 某種玩棍盾無雙的生物...

殺人放火藍絲帶,警犬扑人無屍骸
家下出旺角9嗚真係好充實
mz024024 發表於 27-11-2014 07:26 PM
而家好明顯唔係驚示威者本身...而係驚伴隨著示威者出現的, 某種玩棍盾無雙的生物...

唔好乜都賴人, 佢地唔搞事根本成條街成日都好和平, 又要搞事又要唔認扮路過
今晚就去mk鳩嗚~~~~~~~~~~~
yugi 發表於 28-11-2014 09:50 AM
唔好乜都賴人, 佢地唔搞事根本成條街成日都好和平, 又要搞事又要唔認扮路過

D人唔只扮路過!還扮落去買嘢!但周圍D商店早已落閘!
cccccto 發表於 28-11-2014 10:06 AM

我訂左野要去旺角信和的賊船取, 怕路過比人誤會是示威者而比人捉.....唉唉..點算好?
今晚各CHING落去MK要小心D!那班自私示威者又到週未放假!又會一班人走落去生事!
如各CHING真要落去,最好八點前就完成你入貨行動!見到一大班人集結,就不要走近看熱鬧!
SPICYMAN 發表於 28-11-2014 10:16 AM
我訂左野要去旺角信和的賊船取, 怕路過比人誤會是示威者而比人捉.....唉唉..點算好?

我昨日都有落到去取貨,落到去6:45完全是太平,無太多示威者出現!
cccccto 發表於 28-11-2014 10:06 AM

2位阿Sir,
全香港最多咩呀? 全香港最多就係餐廳飲食業
做飲食業收12點~1點就間間都係嫁啦
人地真係返緊屋企上緊樓比你打2棍你仲係度屈人
我就唔會咩犬咩犬咁罵人
但唔該你地用用腦
cccccto 發表於 28-11-2014 10:29 AM
我昨日都有落到去取貨,落到去6:45完全是太平,無太多示威者出現!

Thankyou Brother

咁有趣?被佔領時還可以做生意,有幾千警察盤據反而要落閘?有這樣多警察保護,何來"危險"呢又?
清場後反而重亂,,重靜,,更無生意
hk小文 發表於 28-11-2014 11:30 AM
咁有趣?被佔領時還可以做生意,有幾千警察盤據反而要落閘?有這樣多警察保護,何來"危險"呢又?

因為好多暴民係針對警察而攪事,而唔係為佢地口中既和平示威,所以越多警察就越危險,我都驚呢幾日大黃蜂出貨,去唔到船船攞。